سابقه خیانت داشته چند سال پیش
تو اوج اعتماد من بهش وقتی که اصلا گوشی شو چک نمی کردم .خیانت ش رو شد .هم چت تو سایت صیغه یابی .هم قرار هم صیغه یک روزه.تا پای طلاق رفتم ولی به خاطر دخترم اومدم
تا حالا که میگه خیانت نکرده ولی من مطمئن نیستم .پن ند بار پیام دیدم بعد گفته دوستم پیام داده با گوشی من .ولی اسم مستعار تو پیام همون اسمی بود که شوهرم تو سایت می گفت فلانی م .ولی زیر بار نرفت
الان هم چند روزه دفتر گرفته .منشی خانوم داره .ولی از صبح تا شب اونجاست .به بهانه اینکه کار دارم .منم میگم اگه قرار ه کار هاتو خودت بکنی اون خانوم آنجا چی کار می کنه و برای چی استخدام شده
امروز هم دیدم از صبح ده تا دوازده و نیم همچنان اونجاست .پاشدم سرزده رفتم دفترش
منشی تا من و دید .جا خورد .شوهرم هم دست نداد با من .ولی چون برادرشوهرم بود اونجا .
کارشون نداشتم وگرنه می کشتمشوون
بعد منشی گفت ببخش نشناختمون
پاشدم اومدم خونه تو راه برگشت بحث کردم با شوهرم که آره جا خوردی و فلان و دوش گرفتن هر روزت برای منشی ه .اونم تو پارکینگ زد من و انداخت زمین.پام له شد .
بعد چند ساعت برادرشوهذ زنگ زد که بیام شب خونتون .گفتم شام بیا گفت باشه
مجبور شدم به شوهر خرم بزنگم .اوونم گفت پول ندارم نمی خواد .بعد من بلاک کرد .منم بلاتکلیف موندم .خونه رو تمیز کردم ولی شام اندازه خودمون پختم .بعد چند ساعت دخترم زنگ زد بهش .گفت به عمو گفتم نیاد
منم گفتم به درک برادر تو هست
اومد خونه محل سگ ندادم بهش .برای خودم و دخترم شام و چای ریختم .اونم برای خودش ریخت خرد .
برای ساعت دوازده وقت مشاور گرفتم برای خودم ولی دیگه بریدم .کم آوردم
جالبه حالا که چند بار سعی کرده من و عصبی کنه .مثلاً با دخترم الکی می خنده .یا میگه چرا پنجره بازه اینا .ولی اصلا جواب ندادم
خیلی هم پر انرژی شده .ولی وقتی با من اشتی ه هی میگه خوابم میاد
کمر و پام هم بدجور ورم کرده درد می کنه