2777
2789
عنوان

کیا همسرشون....

1652 بازدید | 85 پست

کیا اینجا همسرشون کارمنده؟

بخش دولتی منظورمه خصوصی نه..

چجور میگذرونین تو این شرایط😔

من شوهرم عصر جای دیگ هم کار میکنه ولی بازم کم میاریم بچه هم نداریم خونه هم فعلا اجاره نمیدیم ی زمین خریدیم شراکتی گفتن خونه میسازن تحویل میدن که دریق از ی حرکت کوچیک 

واقعا بعضی روزا استرسی میشم  برای اینده میگم ما دیگ کی بچه بیاریم کی اوضاع میخواد اوکی بشه اخه 

همیشه هم گفتم زندگی مارو خدا داره میچرخونه وگرنه بااین حقوق و قسطو گرونی تا الان مرده بودیم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وضع همه اینه .تازه باید شکر کنی ک کارمندی درآمد ثابت داری .

اره ادم غصش میگیره جوونیمون تباه شد با نگرانی از اینده ..

من میگم شغل آزاده درسته ی روز هست ی روز نیست ولی همون یکی دورزش که باشه اندازه یکماهه کارمنده بیچاره س 

ی زمانی کارمند چقدر ارج و غرب داشت الان افتضاحه زندگیمون نمیچرخه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
جدی دو شیفیت بدون اجاره بدون بچه کم میاریید؟

اره شیفت دوم ۲تومن میگیره سه ساعت کار میکنه..حقوق خودمونم که دریافتیش که بدستمون میرسه ۷ تومنه 

قسطم ۳ تومن میدیم 

اره ادم غصش میگیره جوونیمون تباه شد با نگرانی از اینده .. من میگم شغل آزاده درسته ی روز هست ی روز ن ...

کارمند که وضعش خیلی خوبه اونایی که برای شخص کار میکنن باید بنالن به نظرم