2821
2789
عنوان

🖤🖤🖤 ب وقت 1402.5.19🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 69 پست
چشم حتما..  ممنون از دلگرمیت   دوست عزیز🌹

چند ماه پيش خواهر شوهرم تعريف ميكردن قرآن داشتن برا شوهرشون ميخوندن بعد زمزمه ميكنن كه آقا بهت ميرسه يا نه كه خواب مي بينن شوهرشون يه كت و شلوار تر و تميز تنشه و خوشحال و سر حال بودن باهم راجع به موضوعي حرف ميزنن 

خودشون برداشت كرده بودن اينجور جوابشون داده و خيلي ميگفتن خواب خوبي بوده براشون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند ماه پيش خواهر شوهرم تعريف ميكردن قرآن داشتن برا شوهرشون ميخوندن بعد زمزمه ميكنن كه آقا بهت ميرسه ...

منم براشون امشب یس میخونم..ان شاالله ک تو خواب ببینمش 🖤

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
عزیزم خدا رحمتش کنه و به قلبت ارامش بده  انشالله پسرت بزرگ میشه حامیته خدا رو شکر که هست  ...

ممنونم ازت🌹 زنده باشی.

پسرم ۲ سالشه

خانواده همسرمم ک هی هستن

آخ خدا قلبم 😭😭😭😭

چقد سخته، تصورش آدمو داغون می‌کنه چه برسه به لمسش

دلم نمیاد بگم ولی روحشون شاد 😔😢

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
آخ خدا قلبم 😭😭😭😭 چقد سخته، تصورش آدمو داغون می‌کنه چه برسه به لمسش دلم نمیاد بگم ولی روحشون شا ...

فدای دل مهربونتون🌹

عزیزم ناراحت نشی ولی اگر بتونی ازدواج کنی یکم حالت بهتر میشه😔😔😔😔😔

ولی سخته

خیلی سخته آدم خودشو به یکی دیگه بسپاره

بغضم گرفت 🥺😢😭😭

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
عزیزم تسلیت میگم باورت نمیشه ولی یه بغض خیلی سنگینی گلومو گرفت خدا ب دلت آرامش بده

فدای شما دوست عزیز🌹 شرمنده ک ناراحتتون کردم❤️❤️ 

عزیزم منم دقیقا دو ماه پیش پسر یک سالمو از دست دادم تو تصادف، از روزهای ۱۹ام هر ماه متنفرم. تمام تدارک اولین تولدشو دیده بودم ولی نتونستم جشنشو بگیرم، خیلی دل تنگشم خیلی زیاد😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
2790
2823
2791
2779
2792