2821
2789
عنوان

🖤🖤🖤 ب وقت 1402.5.19🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 69 پست
خيلي كه دلت تنگ شد و اذيت شدي به خودت يادآوري كن جسمش نيست اما روحش هست و چون نگرانتونه زياد بهتون س ...

من هروز براش گریه میکنم... همین الانم اینو با گریه تایپ میکنم.. خیلی دلم براش تنگه..خیلی زود رفت. وقت رفتنش نبود.

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هروز براش گریه میکنم... همین الانم اینو با گریه تایپ میکنم.. خیلی دلم براش تنگه..خیلی زود رفت. وق ...

اگر سالگرد ازدواجتون بوده به احتمال زياد امشب هم بهتون سر زده كنارتون بوده 

راهيه كه همه ميريم يكي زود تر يكي دير تر 

اينجا موقته اينجا خونه ي ما نيست اينجا خوشي نداره 

اونور خيلي باحال تره من كه مشتاق اونورم فقط از كم بودن اعمال خودم نگرانم 

اينو بدون يه توانايي در وجودت بوده كه خداوند بار مسيوليت فرزندتونو رو دوش شما گذاشته مثل خواهر شوهر خودم وقتي پسرش يك سالش بود همسرش فوت ميكنه  واقعا توانايي داره وقتي با خودم مقايسه اش ميكنم 

اگر سالگرد ازدواجتون بوده به احتمال زياد امشب هم بهتون سر زده كنارتون بوده  راهيه كه همه ميريم ...

ان شاالله ک بتونم پسرمو بدون منت  بزرگش کنم و  روزی باافتخار به شونه های مردانه اش تکیه بدم. ❤️

ياسين براي همسرتون امشب خوندين؟ هم دل خودتون آروم ميشه هم متوجه ميشن به يادشوني

من اصلا نمیتونم سمت دعا و نماز برم.. حتی نمیتونم دعا کنم و خدا رو صدا بزنم.. من خودمو گم کردم.. آرامش ذهنی ندارم.

تصادف

سلام من امشب با همسرم بحثم شد خیلی ازش دلگیرم تاپیکتو خوندم رفتم تاپیکای قبلتو خوندم باور نمیکنی اشکام بند نمیاد الهی بهترینها نصیب خودت و گل پسرت بشه، روح همسرت هم قرین رحمت

سلام من امشب با همسرم بحثم شد خیلی ازش دلگیرم تاپیکتو خوندم رفتم تاپیکای قبلتو خوندم باور نمیکنی اشک ...

ان شاالله همیشه خوشی تو زندگیتون باشه.. قدر زندگی و لحظه لحظتون رو بدنید.. 

منم الان انقد گریه کردم ک دیگ بزور میبینم..فقط میگم خدایا امشبو اجازه بده بیاد ب خوابم 

ان شاالله همیشه خوشی تو زندگیتون باشه.. قدر زندگی و لحظه لحظتون رو بدنید..  منم الان انقد گریه ...

قربون دلت برم نمیدونم چرا انقدر دلم برات شکست که همینطور دارم اشک می ریزم، شاید چون خودمم بچه کوچیک دارم 

من اصلا نمیتونم سمت دعا و نماز برم.. حتی نمیتونم دعا کنم و خدا رو صدا بزنم.. من خودمو گم کردم.. آرام ...

خوب امشب شروع كن يه وضو بگير ياسين رو بهش هديه كن 

راهيه كه ميتوني براش هديه بفرستي 

سوره ياسين آرامش بخشه اگر امشب خوندي يه ظرف آب بذار كنارت به مبين هاش كه رسيدي فوت كن توش و بعد خودت هم بخور داغ خيلي سنگينيه 

خواهر شوهر منم ميگن تا يك سال داغون بودن  الان  بعد سالها ميبينم ماشاالله يه زن قوي و مدير و با يه پسري كه با دنيا عوضش نميكنن و تيزهوشانيه يادشوهرشون رو هم هميشه براي ما زنده نگه داشتن با اينكه من نديدمشون جز عكس 

قربون دلت برم نمیدونم چرا انقدر دلم برات شکست که همینطور دارم اشک می ریزم، شاید چون خودمم بچه کوچیک ...

پسرم هروز ی شعرایی از خودش میخونه بااهنگ میگه بابام کجا رفت... ی عکس دوتایی داریم ک تو مشهد انداختیم..اونو نگامیکنه میگه چرا تو وایستادی پیش بابام؟ یجوری با حرص..

میگم دیگ بابا نگو..رفته پیش خدا ..دیگ نمیاد.. میگه نهههه میخاد بیاد.

اونروزی میگه زنگ بزن بابا بیاد..من چجوری ب اینا گریه نکنم.. 

خوب امشب شروع كن يه وضو بگير ياسين رو بهش هديه كن  راهيه كه ميتوني براش هديه بفرستي  ...

چشم حتما..  ممنون از دلگرمیت   دوست عزیز🌹

پسرم هروز ی شعرایی از خودش میخونه بااهنگ میگه بابام کجا رفت... ی عکس دوتایی داریم ک تو مشهد انداختیم ...

نگو بهش بابا نمياد با اعصابش بازي ميشه سكوت كن و حواسشو پرت كن خيلي سخته خدا خودش دلتو آروم كنه

2790
2823
2791
2779
2792