2789
عنوان

اسید پاشی

152 بازدید | 10 پست

امروز تو اینستا یه چیزی دیدم واقعا بی اعتماد شدم نسبت به همه.

گویا چن روز دیگه مراسم عقد دختره بود و زن داداشش چن روز قبل همون دعوتش میکنه خونشون بعد همون روز به دختره میگه از بچهاش یه ساعتی مراقبت کنه بره خریدو فلان

بعد گویا زن داداشه نرفته بود میاد یهو خفش کنه که دختره از صداش میفمه زن داداششه بعد زن داداشه هم اسیدو میپاشه رو صورتش دختره که بسوزه.....

تو پیج خودش توضیح داده بود که من خلاصشو گفتم

حالم بد شد اینو خوندم

چرا زن داداش ادم باید این کارو کنه آخه خب خفش میکرد اخه اسید😐🥲

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسادت!

خودش میگف که خیلی رابطشون اوک بوده 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

این اتفاق واسه چند سال پیشه

حسادت 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اسید از مرگم بدتره خدا لعنت کنه اینجور ادمارو منم میترسم اِکسم همین کارو کنه 

وای منم دیگه از موتوریا میترسم از وقتی فیلم لانتوریو اینو شنیدم یه جوری شدم 

باید سخت گیری کرد جلوی خرید و فروششو بگیرن الان راحت اینترنتی میتونن بخرن😓

اختاپوس باش🙂 بداخلاق باش و به هیشکی وابسته نشو، بالاخره که یه دیوونه ای مثل باب اسفنجی پیدا میشه عاشقت میشه🖤
این اتفاق واسه چند سال پیشه حسادت 

اره من تازه شنیدم ،تو هم شنیدی؟ اخه خیلی سر بسته گفت خب یه بحث قبلی چیزی یهو چرا باید این حرکتو بزنه

اره من تازه شنیدم ،تو هم شنیدی؟ اخه خیلی سر بسته گفت خب یه بحث قبلی چیزی یهو چرا باید این حرکتو بزنه

بله.واسه خ دقت پیشه دقیق یادم نیس

ولی داداشه زنشو طلاق میده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙