2777
2789
چرا میبینه مطمئنم فقط یه زمانی ممکنه بد بذره اما مطمئن باش میگذره و روز خوبم میاد ولی به وقتش 

خیلی برام دعا کن شاید صدای تو رسید ماه بعد ای وی اف میکنم برای دفعه سومه اگه اینبار نشه میخوام برم تا یکی دیگم بخاطر من حسرت نکشه بلکه خودمم بتونم یکم زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم  هر چی میخای همون‌بشه  برام دعا کن اسمم فاطمه اس خدا حاجتمو‌زودتر  بده  عشقم برگرده و‌همه چیز بینمون درست شه  همون ادم باذوق و عاشق باشه و زودتر  بیاد  اشتی کنیم و  مشکلا حل شن و تو مسیر  اذدواج قرار  بگیریم زودتر  خیر بیبینی  خیلی دعام کن

دعا کنید لاغر شم تا چند سال دیگه بتونم بازیگر شم و به آرزوم برسم  از ته ته ته قلبم واسه همتون دعا کردم  وزنم ۸۴ بوده آخرین بار حتما چاق تر هم شدم وقدم ۱۵۰ هس واسم دعا کنید لاغر شم چون واسه هرکی دعا کردم گرفته ولی خودم نه  

دعا کنید لاغر شم تا چند سال دیگه بتونم بازیگر شم و به آرزوم برسم  از ته ته ته قلبم واسه ه ...

امیدوارم  هر چی میخای همون‌بشه  برام دعا کن اسمم فاطمه اس خدا حاجتمو‌زودتر  بده  عشقم برگرده و‌همه چیز بینمون درست شه  همون ادم باذوق و عاشق باشه و زودتر  بیاد  اشتی کنیم و  مشکلا حل شن و تو مسیر  اذدواج قرار  بگیریم زودتر  خیر بیبینی  خیلی دعام کن ( تو‌مسیر لاغری کمک خواستی بگو  راهنماییت کنم )

امیدوارم  هر چی میخای همون‌بشه  برام دعا کن اسمم فاطمه اس خدا حاجتمو‌زودتر  بده   ...

مرسی کاش این سری میرم دکتر بگه فقط چاقی 

درد و مرض نداشته باشم 

حتما حتما  چون خودم خیلی عاشقم خیلی درکت میکنم 

الهی آمین تاپیک رو باز میزارم بازم اگه کسی گزاش براش دعا میکنم  

انشالله حاجت روا ....برامون دعا کن گره مالیمون باز بشه وهمچنین ازدواج ومادرم خونه بخره ...ومعجزه وار خواهرم سلامتیش ب دست بیاره

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
مرسی کاش این سری میرم دکتر بگه فقط چاقی  درد و مرض نداشته باشم  حتما حتما  چون خودم ...

نداری عزیزم  فقط  اگه برات ممکنه باشگاه برو اگه نیست هوارب ورزش کن پیاده روی کن ۴۰ دقیقه و  اینکه   نوشابه و‌سی بزار کنار کلا   و شروع کن  کم‌کم  این ماه  نون ت یکم‌کم کن  برنجم همینطور  گوشت  بیشتر بخوره