2777
2789
عنوان

چندروزه بوی خیلی بدی مث بوی جسد پیچیده 🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 3734 بازدید | 38 پست

از همسایه هاتون بپرس ببین اونا چیزی ندارن 

چندسال پیش یه بوی این مدلی توی آپارتمان ما هم میومد 

بعدا فهمیدیم یکی از همسایه ها یه مدل جوشوندنی برای شوهرش درست میکرد و بوی لعنتی اون بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد همسابمون افتادم رفته بودن مسافرت برق رو کامل قطع کرده بودن تو اوج گرما هرچی تو یخچال بود گندیده بودش🤦‍♀️هنوزم نمیشه از در خونشون رد شد بوی تحفن گوشت و مرغ کرم زده بودن واییی خیلی بده درکت میکنم

دو دام هیچکسم توجه نمیکنه اصلا به بو...افتضاحه

دقیقا میتونی بگی از کجا میاد؟

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
بو بکش ببین بو از کجا میاد  فاضلابی جایی نزده بیرون ؟ همسایه ها همه هستن ؟

بوی فاضلاب نیس مطمئنم.انقد بوش زنندس تا پایین برم که برم بیرون نفسمو نگه میدارم😑

واسم دعا کنید🥲

شد فیلم ساختمان ۸۵😅

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
ساختمون مدیر نداره؟ همسایه ها دماغ ندارن؟

مدیر همسایه روبرومه بهش گفتم گفت اره بوش داره بیشترم میشه حالا پیگیری میکنم ... همینو گف با اینکه منم چک کردم زیر پلرو هیچی نبود

واسم دعا کنید🥲
از همسایه هاتون بپرس ببین اونا چیزی ندارن  چندسال پیش یه بوی این مدلی توی آپارتمان ما هم میومد ...

گفتم اونام شک کردن اما پبگیری نمیکنن...

واسم دعا کنید🥲