2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق!!!!!🥺😭

245 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر.بچه ها من ی آزمونی داشتم که قرار بود همسرم به هیییچ کس نگه اتفاقا چون مادرش آشنا داشت و ازم پرسید ب مامانم بگم گفتم نه هیچ کس ….

حالا الان پیش مادرشوهرم هستم همسرم نیس یهو مادرش ازم پرسید نتیجه ی آزمونت چی شد؟؟؟

شما باشین چه عکس العملی نشون میدین؟؟؟به همسرم بگم و دعوا کنیم با هم ؟؟از ی طرف میترسم همسرم به مامانش بگه چرا گفتی و دیگه مامانش هر چی میدونه رو بهم نگه….منتظرم فقط بیاد خونه نمیدونم چیکار کنم باهاش؟؟چرا هیچی تو دل این شوهر من نمیمونه اخهههه؟؟؟؟😑😑😑😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون شما که بهش گفتی نگه وقتی گفته دعوا هم کنی بی فایدس همسر منم همینه

چیکار کنم ک دیگه نگه اخه اینجوری نمیشه که ،همسر من ی چیزاییو میگم به مامان خودمم نگه انگار نمیتونه با کلی ذوق و شوق میاد برا مامانم تعریف میکنه،دقیقا بر عکس اون یکی دامادمونه که هیچیو نمیگه هیچی هااااا حالا مامانمم از اون رفتاراشون بدش اومده میگه به من از شوهرت یاد بگیر یکم ی کاری نکن دیگه هیچیو نگه🤦🏻‍♀️

چیکار کنم ک دیگه نگه اخه اینجوری نمیشه که ،همسر من ی چیزاییو میگم به مامان خودمم نگه انگار نمیتونه ب ...

تا خودش نخواد هرچقدرم بگی بی فایدس برا منکه اینجوریه

لج میکنه بهش میگم هیچحریم خصوصی ایی نداریم میگه خانوادمونن خب!!!منطقش درهمین حده