2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سال سومم بود روز به روز با دیدن بی عدالتی های کنکور نابود میشم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
سال سومم بود روز به روز با دیدن بی عدالتی های کنکور نابود میشم

من امسال دوم بودم،به نظرت دوباره بمونم امساا با اینکه خیلی هم زحمت کشیدم ولی نشد

فامیل دست از سرمون ور نمیدارن اینجا هم جنابعالی    

اخخ حالا هنوز خوبه

بذار نتایج بیاد قشنگ ادمو سرویس میکنن

فقط بهت بگم به اونایی که نگران ایندت هستند در حد اینکه بتونی بهتر تصمیم بگیری توجه کن

حرف بقیم اصلا برات مهم نباشا

من امسال دوم بودم،به نظرت دوباره بمونم امساا با اینکه خیلی هم زحمت کشیدم ولی نشد

منم هر سال خیلی زحمت کشیدم ولی چیزی که میخواستم نشد تا یه ساعت پیش فکر میکردم با پشت موندن عمرمو هدر میدم تا اینکه یه جایی دیدم یه نفر نوشته بود توی سال چه کار مفیدی میکنی که پشت بمونی نمیشه انجام بدی؟ پشت موندن خیلی بهتر از خوندن یه رشته چرته خیلی منطقیه حرفش.. من اگه باز چیزی که میخوام و نیارم بازم پشت میمونم تا بیارم سال سوم فشار روحی زیادی رو می کشی ولی اگه هدفت مهمه برات بمون و بجنگ

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
منم هر سال خیلی زحمت کشیدم ولی چیزی که میخواستم نشد تا یه ساعت پیش فکر میکردم با پشت موندن عمرمو هدر ...

اره این حرفا درست

ولی میترسم بمونم و دیگه کشش خوندن نداشته باشم

خانواده خیلی نگاهشون سنگینه قشنگ ادم احساس اضافی بودن داره

منم هر سال خیلی زحمت کشیدم ولی چیزی که میخواستم نشد تا یه ساعت پیش فکر میکردم با پشت موندن عمرمو هدر ...

پزشکی میخوایید؟این سالها رتبتون چه جور بود؟الیته اگه دوست ندارید درموردش حرفی نمیرنیم

اره این حرفا درست ولی میترسم بمونم و دیگه کشش خوندن نداشته باشم خانواده خیلی نگاهشون سنگینه قشنگ ا ...

همشو تجربه کردم کشش درس خوندنم آره خیلی وقتا نمیکشی بخونی به خاطر همین موندی از آزمون جدا نشو

پزشکی میخوایید؟این سالها رتبتون چه جور بود؟الیته اگه دوست ندارید درموردش حرفی نمیرنیم

بله رتبه خوبی میارم ولی پزشکی شهرمون نمیشه