2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

110 بازدید | 19 پست

من کتاب بادبادک بازو چهار اثر رو خیلی دوست داشتم 

بازم اگه کتاب خوب میشناسید معرفی کنید ممنون میشم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

یه سایت هست تایپ شخصیتی mbti ات رو میزنی بعد قسمت کتاب هارو بزن و کتاب هایی که هم تایپ هات دوست داشتنو میاره (کسایی که هم تایپن تقریبا سلیقشون مثله همه)

تو گوگل سرچ کن
Personality database

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبت بخیر

بادبادک‌باز واقعا سرشار از احساس و درد بود،اون زمان که تو پشت وانت نشسته بودن و داشتن از مرز رد میشدن واقعا برام غم‌انگیز بود و داشتم به این موضوع فکر می‌کردم که اگر روزی قرار باشه من هم ایران،عزیز جانم رو ترک کنم چه حسی پیدا می‌کنم و خیلی گریه کردم.

بخش دیگه هم بخشی بود که به دوست شخصیت اصلی داستان آسیب رسونده بودن و این مطلب باعث شد منم تا مدت‌ها از فکر کردن بهش تنم بلرزه.

درمورد چهار‌ اثر فلورانس باید بگم که روانشناسی زرد هست و بهتر بود که این امید‌ها و آرمان‌های پوچ و واهی رو مغرتون پردازش نمی‌کرد.

در نوسانات زندگی؛)

درباره هر موضوعی👇

مال

۱پدر پول دار پدر بی پول

۲ثروت مند ترین مرد بابل

۳بیندیشید و ثروت مند شوید

۴هوش مالی

۵مدیریت پول

جسمانی

۱شفای زندگی

۲ماورا طبعی شدن

۳شما دارو نما هستید

۴باز افرینش جسم تجدید حیات روح

۵علم زندگی

کسب و کار

۱از خوب به عالی

۲استراتژی  اقیانوس ابی

۳صفر تا یک

۴نترسید انجام دهید

۵هفته کاری چهار ساعته

روابط

۱ایین دوست یابی

۲ هوش جسمانی

۳ارطبات موثر به زبان ادمیزاد

۴قوانین ازدواج

۵باکودکت زندگی کن

معنوی

۱ چهار میساق

۲نیروی حال

۳راز

۴گفتگو با خدا

۵چهار اثر فلورانس

ذهنی

۱کنترل ذهن

۲بی حدومرز

۳هنر شفاف اندیشدیدن

۴کار عمیق

۵از حال بد به حال خوب

سبک زندگی

۱اثر مرکب

۲باشگاه پنچ صبحی ها

۳جادوی نظم

۴صبح جادویی

۵عادت های اتمی

✅دخترِ شینا ( خاطراتِ همسر شهید هستش) ✅ملتِ عشق ✅قلعه حیوانات اینا رو خوندم و قشنگ هستن👆🏻 عادت ...

اگر به این دست کتاب‌ها که درمورد شهدا هستند علاقه‌مند هستید کتاب مهاجر سرزمین آفتاب رو هم مطالعه کنید از همون نویسنده کتاب شینا هست.

در نوسانات زندگی؛)
یک لیستی دارم  برات میفرستم

ممنونم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
مال ۱پدر پول دار پدر بی پول ۲ثروت مند ترین مرد بابل ۳بیندیشید و ثروت مند شوید ۴هوش مالی ۵مدیریت ...

عزیزم چهار اثر فلورانس روانشناسی زرد هست،ترجیحا به کسی پیشنهاد نکنید.

در نوسانات زندگی؛)
اگر به این دست کتاب‌ها که درمورد شهدا هستند علاقه‌مند هستید کتاب مهاجر سرزمین آفتاب رو هم مطالعه کنی ...

بله، زندگینامه شهدا رو دوست دارم، 

خیلی ممنونم ازتون😍

حتما تهیه میکنم و میخونمش،،

شبت بخیر بادبادک‌باز واقعا سرشار از احساس و درد بود،اون زمان که تو پشت وانت نشسته بودن و داشتن از م ...

بنظرم یه قسمت هایی از چهار اثر حقیقت داشت دست کم ۵۰ درصدش .

چیزایی مثل ازهرچی بترسی سرت میاد و که ثابت شده است مثلا این کتاب اومده بازش کرده و گفته باید عدم مقاومت داشته باشیم .

یا از قدیم همیشه مبگفتن بخند تا دنیا بروت بخنده رو این کتاب اومده شفاف سازی کرده .

اثر کاعنات و قانون جذب و انرژی مثبت و منفی خیلی وقته ثابت شده است 

چرا شنیدم خیلی کتاب خوبیه؟

بله متأسفانه تعریف بی‌سر و ته ازش شده.

من از چندین روانشناس سوال کردم یکی از استاد‌ها هم گفته بود.

لزوما هر کتابی که معرفی میشه خوب نیست.

در نوسانات زندگی؛)