2821
2789
عنوان

مهره مار

5460 بازدید | 30 پست

سلام من تقریبا دوماه پیش مهره مار گرفتم.حالا اصل بودنش رو نمیدونم امتحانم نکردم.ولی قیافش ک عین اصلیه.بازم نمیدونم.حالادرکل مشکلم سراصل بودنش نیست.مشکلم اینخ ازوقتی گرفتمش روحیم خراب شده.غم توی دلمه حتی کیس احساسیمم ولم کرد .ناامیدو بی انگیزم بنظرتون میتونه از سنگینی این باشه؟یا دارم تلقین میکنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید به تاپیک بی ربطه ولی این تبلیغ پایین که عکس زانو هس هر وقت چشمم بهش میخوره به زایمان و..شباهت ...

اره چندش

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
😐چرا گرفتبببیییییی آخه .موکل دارن . و بخاطر سنگینی همونه ک ولت کرده. ازخونت دورش کن

چطوری دور کنم.من بخدا سنگینیشو حس میکنم ازشبی ک اینو خریدم زندگیم بهم ریخت

ببخشید به تاپیک بی ربطه ولی این تبلیغ پایین که عکس زانو هس هر وقت چشمم بهش میخوره به زایمان و..شباهت ...

تبلیغات کلا رومخه

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز