2777
2789
عنوان

درد پهلو

89 بازدید | 5 پست

بچها مادرم تقریبا یک ماهپیش سنگ کلیشون رو عمل کردن حالا اشب درد شدید گرفته همون سمت کلیه میدونین چرا اینجوری شده ممنون میشم اگه جواب بدین🙏🙏🙏

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی علت میتونه داشته باشه. مادر من ک درد سمت چپ پهلو داشت ازمایش خون داد بخاطر هلیکوباکتر معده بود‌. ...

یعنی ممکنه دوباره سنگ گرفته باشه کلیه شون😱

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
یعنی ممکنه دوباره سنگ گرفته باشه کلیه شون😱

درد پهلو طبق تحقیقایی ک من کرده بودم از مشکل زنان هست تا کلی چیزای دیگه. حتی دکتر گوارش هم تشخیص نداده بود برا مادرمو. دکتر داخلی ازمایش خون نوشت تشخیص داد

درد پهلو طبق تحقیقایی ک من کرده بودم از مشکل زنان هست تا کلی چیزای دیگه. حتی دکتر گوارش هم تشخیص ندا ...

باشه ممنونم حتما بهشون میگم برن متخصص زنان 🌹