نفیسع مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 2423 عنوان پسرای بابلی چطورین ؟ 597 بازدید | 21 پست پ.ن : میدونم از همه جا همه جور آدم هست در کل چطورین 1402/05/18 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diba_3178 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 16299 من خودم شمالی ام.یگم غیرتی و خسیسن.با احترام ب همه ی بابلیا دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍
هیلناااز عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 2379 خودت جواب خودت رو دادی از من به شما نصیحت درآمدتون، هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
عسلي_مسلي عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3392 پسرای مازندرانی زیاد جالب نیستن ب نظر من. اخلاق تند دارن و اهل دعوا هستن امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 بابلینیستمولیخوبم 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤