2777
2789
عنوان

بارداری

62 بازدید | 3 پست

دکتر بهم گفت پلاکت خونم افت کرده 

چیکار باید بکنم 

پلاکت خون پایین از چیه

اگه بالا نره چی میشه

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

به منم گفتن پلاکت خونت پایینه ولی مشکلی برام پیش،نیومد دکترت نگفت چیکار باید بکنی؟

گفت برو پیش متخصص داخلی 

متخصص داخلی شهرمون تا شنبه نمیشینه 

یکم استرس گرفتم میترسم مشکلی برا بچه پیش بیاد

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت برو پیش متخصص داخلی  متخصص داخلی شهرمون تا شنبه نمیشینه  یکم استرس گرفتم میترسم مشکل ...

برای بچه که مشکلی پیش نمیاد میگن موقع زایمان اگه پلاکتت پایین باشه خونریزی زیاد میکنی من وقتی پسرم رو حامله بودم گفتن پایین دوباره ازمایش دادم گفتن نرماله ان شاءالله که برای شما هم مشکلی پیش نمیاد