2777
2789
عنوان

چشم گربه ای قشنگه؟

1390 بازدید | 15 پست

چشام گربه ایه و حالت بالا داره آرایشگر بهم گفت چشات الان تو بورسه و همه عمل میکنن اینطوری شه

خیلیا بهم گفتن یه عده میگن روباهیه یه عده میگن گربه ای مژه هامم پرپشت و بلنده بهم گفت انگار مژه مصنوعی 

ولی خواهرم مسخرم میکنه بهم میگه چشات زشته چپه کاجه و فلانه خیلی اعتماد به نفسم و گرفته یا بهم میگه دماغت کجه الکی در صورتی که دماغم خوبه همه چیش تنها چیز اینه که وقتی میخندم یکم پهن میشه لبام قلوه ایه همه میگن خیلی نازه ولی خواهرم میگه لبات شتریه و فلانه من سفیدم اون سبزست بهم میگه من قشنگترم و تو کجات سفیده اصن

خیلی ناراحت میشم خیلی خیلی نمیدونم چرا اینجوری میکنه

چون حسوده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه

وقتی خودت میفهمی حرفای خواهرت واقعیت نیست چرا ناراحت میشی

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

همین ارایشگرم بهم میگفت داری جوون و بالغ میشه چهره قشنگ میشه لبات و چشات درشته ولی خواهرم مسخرم میکنه 

رژ قرمز زده بودم موهامم باز گذاشته بودم خیلی پرن و موج دار مسخرم می‌کرد خودشم موهاش بلنده ولی به من میگه میخوای چیکار کوتاه کن 

قشنگه وقتی خودت میفهمی حرفای خواهرت واقعیت نیست چرا ناراحت میشی

خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته حرفاش اذیتم میکنه جوری که از مدل چشام خوشم نمیاد دوست ندارم بهم میگن چشات گربه ایه

خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته حرفاش اذیتم میکنه جوری که از مدل چشام خوشم نمیاد دوست ندارم بهم ...

کلا به حرفای خواهرت توجه نکن

فک کنم حسادت میکنه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
ا چشم ک کسی شناسایی نمیکنه!  شاید ب نظر خودت گربه ایه  چون اینجا خیلیا گفتن گربه ایه ولی ...

نه من نمیتونم عکس بذارم کلا ببخشید دلایل خودم و دارم من 

من خودم این نظر و ندارم اصلا بقیه میگن ولی خودم اصلا دوست ندارم بهم این و میگن 

کلا به حرفای خواهرت توجه نکن فک کنم حسادت میکنه

آره خیلی وقته متوجه میشم که انگار حسودی میکنه خیلی اذیت میشم با حرفاش 

من یه چیزیم بخوام واسه خودم بخرم حسودی میکنه 

همین ارایشگرم بهم میگفت داری جوون و بالغ میشه چهره قشنگ میشه لبات و چشات درشته ولی خواهرم مسخرم میکن ...

بگو خفه شو سیاه پوست  تا بفهمه زر نزنه 😊😊😊

عاشق افراد چشم آبی و طوسی و سبز موهای بور هستم 🥰🥰🥰

.

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بیشتر ببینید