2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک

78 بازدید | 8 پست

سلام  امیدوارم حالتون خوب باشه خانمای گل  (من از ۷هم اقدام داشتم برای بارداری امروز ک ۱۸ بی بی چک زدم منفی بود کسایی ک مثه من کم طاقت بودن ایا منفی بودن ممکنه جواب کاذب باشه یا ن البته اینم بگم ۵هم پریدیم تموم شد ک هفتم اقدام داشتم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی انشاالله ن عزیزم شما مثل اینکه اصولشو نمی‌دونی حالا ببخشید اینجوری دارم صحبت می‌کنم ولی خب شما ۵ که پریودت تموم شده باید تقریباً مثلاً میگم روز دهم یا یازدهم شروع کنیم به اقدام کردن می‌تونی از کیت تخمک گذاری استفاده کنی و اینکه شما واقعاً اومدی هجدهم بیبی چک زدی خوب یه کمی زوده و امکان خطا زیاده شما انشالله می‌تونیم اینجوری که من گفتم استفاده کنید انشالله که نتیجه می‌گیرید ببخشید اینجوری دار واضح میگم بعد از نزدیکی سعی کن تا نیم ساعت پاهاتو بالا بگیری برای من والا خیلی تاثیر داشت انشالله که خدا کمکت کنه انشالله و فراموش نکن خیلی خیلی زیاد که چیزای گرم بخوری

اینقد کم طاقتم  تاحالا ۳ تا تست زدم هرسه اولش منفی بودن اما با گذشت ۱ روز ی خط خیلی کمرنگ مثل یه هاله بودن هرسه همینجور بودن روز ۱۲ هم و ۱۳ دلدرد گرفتم براهمین تست زدم فک میکردم نشون میده

اینقد کم طاقتم  تاحالا ۳ تا تست زدم هرسه اولش منفی بودن اما با گذشت ۱ روز ی خط خیلی کمرنگ مثل ی ...

ااون دل درد شما احتمالاً به خاطرتخ مک گذاری عزیزم شما می‌تونید همون روز اقدام داشته باشید انشالله که خیر