2777
2789
عنوان

کیپ بودن بینی بعد عمل

44 بازدید | 4 پست

سلام ، وقتتون بخیر ، ۱۹ سالمه ، ۲۵ روزه عمل بینی کردم بدون تامپون ، ولی شدییدا بینیم کیپه تا همین الانش ، خیلی ب ندرت در حد چند دیقه باز میشه گاهی یکم از بینی نفس میکشم باز کیپ کیپ میشه ، میگن ب خاطر اون لخته خوناس ولی اونام انقدر خشک شدن ک دیگ با سرمم نمیرن 🥲 چیکار کنم دارم میمیرم ، دهنمو ببندم خفه میشم ، شباعم نمیتونم بخوابم غذاعم ب زور ، ب منشی دکترم گفتم میگه بینیت پره واس همون

خب به دکتر بگو چطور بینیم رو خالی کنم

اصن دکتر ک صحبت نکردم باش ، هعی میگم میخوام دکترو ببینم منشی میگه هرسوال داری از من بپرس ، میپرسم میگم دردمو ، میگع دست منو تو نیس باید با همون سرم بشوری🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن دکتر ک صحبت نکردم باش ، هعی میگم میخوام دکترو ببینم منشی میگه هرسوال داری از من بپرس ، میپرسم می ...

با خود دکتر باید صحبت کنی

یا مثلا به منشی بگو با سرم نمیشه دیگه اصلا

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
با خود دکتر باید صحبت کنی یا مثلا به منشی بگو با سرم نمیشه دیگه اصلا

پس فردا میریم مطب بهش میگم حتما ، دیگ وقتی نمیشه خب نمیشه دیگ ی کاری بکنید خودتون مردم دیگه