2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 88 پست
عزیزم چ زمانی تو ذهنته؟ و من فک مبکنم این جدایی باعث میشه تو‌مسیر اذدواج قرار بگیریم   چقدر حسم ...

عزیزم تو پیام قبلی گفتم زمان نمیدونم ولی وقتی میاد تو دیگه خیلی درگیرش نیستی در این حد حس کردم یه جورایی اون موقع دیگه دغدغه تو نیس شاید با آدم بهتری آشنا شده باشی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قصد بود ولی هدف بدی نداره یجورایی دوست داره

بهت ایمان اوردم حست خیلی دقیقه

اون باری که تو محل کارش ، من پیشش بودم و یه دختر اومد تو اتاق کارش (مراجعه کننده) ، به من گفت برو ده دقیقه بیرون باش .  چیکار کردن با هم؟ مطمئنن کارای خاک .... نمیتونست کنه چون دوربین اونجاست 

کشتم شپش شپش کش شش پارا

بهت ایمان اوردم حست خیلی دقیقه اون باری که تو محل کارش ، من پیشش بودم و یه دختر اومد تو اتاق کارش ( ...

عه واقعا؟ امیدوارم اینطور باشه

راجب خودم که حسم درسته یا مثلا مامانم میگه از وقتی بچه بودی این طور بودی یهو راجب یه آشنای قدیمی میگفتی چند دقیقه بعد میومدن خونمون😂

هیچی فقط چون کار داشت نمیخواست حواسش پرت باشه یا تو اونجا باشی یجورایی جدی و مقرراتیه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
سلام وقتتون بخیر خوبین؟ من برای یه موقعیت شغلی قرار مصاحبه داشتم در یه کارخونه،،،،شما حس ...

سلام ممنون وقت شمام بخیر

به احتمال زیاد بله جذب میشین

البته این فقط حسمه ممکنه درست نباشه بار اولمه حسم رو امتحان میکنم

تشکر که جواب دادین  و ممنون بابت صداقتتون 🌸 توکل به خدا 💫 امیدوارم در زندگی همواره سعادتمند ...

ممنون همچنین امیدوارم به شغلی که میخوایین برسین

بنظرت حس امیر بهم چیه مشخصات ضاهریشو میتونی بگی

قد بلند وزن متوسط سفید پوست

یجورایی ازت خوشش میاد

بنظرت پیام میده؟

آره ولی به این زودی نه و این که مستقیم پیشنهاد نمیده اوایل همینجوری بهت پیام میده مثل دوست جلو میاد

آره ولی به این زودی نه و این که مستقیم پیشنهاد نمیده اوایل همینجوری بهت پیام میده مثل دوست جلو میاد

عزیزم میشه بگید حس آقا بعد از دیدن من امروز چجور بود؟تو رابطه نیستیم