2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 88 پست
میشه لطفا بگین نتیجه کنکورم چی میشه؟ کی ازدواج میکنم

خواهر اگه بدونم راجب کنکور خودم میدونم😂

ولی حسم میگه تو خیلی خوب ندادی ولی زیادم واست مهم نیس ولی درکل امسال میری دانشگاه

دوره

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
میشه بگی ازدواجم کی انجام میشه شخصیت خودمو بگو

شاد و سرزنده و خوش ذوق و مهربان ولی یکم زود جوش و عصبی

یکی دوسالی طول میکشه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا اعتقاد ندارم به حس ششم ولی میپرسم  درموردم چه فکری میکنه

خب پیشگویی نیست که اعتقاد داشته باشین یا نه در کل دارم حسم رو میگم ممکنه اشتباه باشه حسم بالاخره اسمش روشه حس و احساس صرفا می خوام حسم رو امتحان کنم

دست کمتون گرفته حسش بهتون مثبته ولی احساسات تو خیلی براش مهم نیس

من کی باردار میشم ؟ جنسیتش چی میشه ؟

خیلی دور نیست 

پسر

حس داره بهم یعنی؟

ببخشید ولی نه خیلی

شاید ازت خوشش بیاد ولی در همون حد دیگه دوست داشتن نیست

بازم تاکید می کنم من فقط حسم رو میگم من اون آدم و شما رو ندیدم عکس العمل و رفتارش هم موقع برخورد با شما نمیدونم ممکنه حسم غلط باشه در کل یه حسه

از بس سگه😭😂مرسی عشقم که جواب دادی

قربانت😂😂😂😂

از بس سگه😭😂مرسی عشقم که جواب دادی

طرفت امیره دیگه خواهر چه انتظاری داری😂

نه

😂😂😂😂

پس انشاالله حسم راجب برگشت اکستم اشتباه باشه🧡

نمیدونم چرا حس کردم مال ماه های گرم سالی

😂😂😂😂 پس انشاالله حسم راجب برگشت اکستم اشتباه باشه🧡 نمیدونم چرا حس کردم مال ماه های گرم سالی

انشالله 😂

اردیبهشتیم

«کاربری دوم» دیگه بی حس شد قلبی که یروز برای هیجان دیدنت به لرزه میوفتاد :) 
انشالله 😂 اردیبهشتیم

چه خوب

اردیبهشت کلا بهترین ماه هس به نظرم من وسط امتحانای خرداد اومدم

دوستان تاپیک رو قفل می کنم همه سوالارو جواب دادم وبازم میگم صرفا اومده بودم حسم رو امتحان کنم اکثرا درست گفتم ولی اشتباه هم گفتم در کل فقط حسه دیگه منم هرچی حس کردم گفتم خیلی جدی نگیرید

امیدوارم همگی به خواسته هاتون برسید😘😘😘