2777
2789
عنوان

پزشکی برم یا نه؟

1098 بازدید | 32 پست

امسال پزشکی نمیارم ولی می‌خوام بدونم پزشکی خوبه یا نه؟خودم دوسش دارم و از بچگی هم عاشقش بودم ولی الان حس میکنم زندگیم خیلی سخت میشه و فقط باید درس بخونم اونم بدون در آمد،چیکار کنم؟میخوام هدفم قطعی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخوای متخصص شی اره باید درس بخونی زیاد

بعضیا همین ک کنکور قبول میشن شل میگیرن دیگه تهش میشن دکتر عمومی با نمرات پاییییین بزور پاس کردن فقط رفته

باید ببینی هدفت چیه 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
درامد که داره ولی بیین علاقه داری یا نه  بعدم سعی‌ کن‌مث پزشکا نشی

مشکلم در آمد نیست اینکه یجوری زندگی آدم مختل میشه سن آدم میگذره نمیشه مثل بقیه زندگی خوبی داشت همین الآنشم آدم حس می‌کنه زندگی نکرده سر کنکور

اگر میتونی و وضع مالیتون خوبه که مطب بزنی و وسایل دندون پزشکی رو بخری برو دندون 

در غیر اینصورت به هیچ عنوان دندون نرو اگر پزشکی نرفتی 

پسردایی من دندون پزشکه میگه حتما باید مطب بزنید تا درآمد داشته باشید

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

نمیدونم ولی من از اینکه همه ی ایران دوست دارن پزشکی قبول شن همه هم ادعا دارن عاشق پزشکی ان و همه هم ادعای علاقه به خدمت به بشر دارن احساس خیلی بدی دارم

شما هم بشین با خودت و وجدان خودت رو راست باش ببین واقعا دنبال چی هستی

مشکلم در آمد نیست اینکه یجوری زندگی آدم مختل میشه سن آدم میگذره نمیشه مثل بقیه زندگی خوبی داشت همین ...

اول علاقه رو در نظر بگیر کنار درس میشه تفریح کرد ولی اگه رشته ای بری که علاقه نداشته باشی اذیت میشی