darkgirl82 مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست لطفا یه حس ششمی بیاد اگه واقعا قبلا حستون درست بوده بیاید💗 می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤 1402/05/18 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرم_همه_دنیام_ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2370 عزیزم میشه بگی حس شوهرم بهم چیه ؟ آشتی میکنیم ؟ اشتی حسشم خوبه فقط شوهرت ازچ چیزی پشیمونه ونگرانه انگارمیترسه
لاچیمولالا عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 5728 خیر شما خودتون دنبال حس ششم نبودید عجیبه خودتون این حسو دارین و دنبال حس بقیه هم هستید البته با احترام
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 شما خودتون دنبال حس ششم نبودید عجیبه خودتون این حسو دارین و دنبال حس بقیه هم هستید البته با احترام بلهبودمچونازخودمزیادمطمئننیستمگفتمیبارولیاونکیمیگمشایدواقعانباشهشایدمدرستباشه 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
nnilia عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 4099 اشتی حسشم خوبه فقط شوهرت ازچ چیزی پشیمونه ونگرانه انگارمیترسه مرسی عزیزم همیشه حست برای من دقیقه🌹
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 شما خودتون دنبال حس ششم نبودید عجیبه خودتون این حسو دارین و دنبال حس بقیه هم هستید البته با احترام ببخشید اگرناراحتشدید 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
لاچیمولالا عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 5728 ببخشید اگرناراحتشدید ناراحت نشدم فقط بار ها دیدم آدمایی که حس ششمن خودشون دنبال حس ششمن پس برام جالب بود که چطوره پس گفتم بپرسم به هر حال ممنون
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 ناراحت نشدم فقط بار ها دیدم آدمایی که حس ششمن خودشون دنبال حس ششمن پس برام جالب بود که چطوره پس گفتم ... ببخشید کهدقیقنمیتونمبگمحسمچنددرصددرسته 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 ناراحت نشدم فقط بار ها دیدم آدمایی که حس ششمن خودشون دنبال حس ششمن پس برام جالب بود که چطوره پس گفتم ... تلاشتوبکنموفقباشی 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
فندق_جانم عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 2709 @فندق_جانم میشه بیاید من راجب شما خیلی شنیدم به نظرتون چه رشته ای قبول میشم؟ چه رشته ای شرکت کردی ؟؟؟حس میکنم خودت از کنکوری که دادی راضی نیستی
darkgirl82 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2058 چه رشته ای شرکت کردی ؟؟؟ حس میکنم خودت از کنکوری که دادی راضی نیستی تجربیآره خوب ندادم ولی امسال حتما دیگه میرم حستون میگه چه رشته ای میرم می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
fatima1373 عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 6069 اشتی حسشم خوبه فقط شوهرت ازچ چیزی پشیمونه ونگرانه انگارمیترسه کسیکه ازم دزدی کرده رو گرفتن به نظرت وسایلام برمیگردن؟دست آشناهم تو کار بوده؟ میفهمم اون کیه؟ روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
sfhiib عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 1444 @sfhiib @پسرم_همه_دنیام_ @یه_آدم_سرخوش @کدوزرنگ ... جدا میشی و ازدواج دیگی در پیش داری پسر خوبی هستش در آینده نزدیک اشناه میشی باهاش.و تو اکه میخواهی در ازدواج دومت موفق بشی .کوتا بیا لج بازی نداشته باشه و سعی کن حرف های اطرافت رو کوش ندی زندگیم =همسرم و بچه هام❤
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19496 جدا میشی و ازدواج دیگی در پیش داری پسر خوبی هستش در آینده نزدیک اشناه میشی باهاش.و تو اکه میخواهی در ... وا چه لجبازی از چه کوتاه بیام