darkgirl82 مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2062 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 58 پست لطفا یه حس ششمی بیاد اگه واقعا قبلا حستون درست بوده بیاید💗 می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤 1402/05/18 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarmehrban عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 19136 توی دعوا داری جداهم میشی توی دعوا کتک هم میخورن اخه تا حالا دست روم بلند نکردن 🥲
فرزآنه عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 185 بانامزدت تازه آشتی کردی منم میگین لطفاًکی ازدواج دارم؟ با چ شخصی؟
raha_zzzz عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2719 چراداری هی فک میکنی یکی بیادتوزندگیت منم میگی.. حسش بهم چیه.. کی پیام میده؟
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 منحسششمنمیدونمدارمولیدیروزیکچیزیگفتمدرستشدوامروزهم 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
لاچیمولالا عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 5729 @پسرم_همه_دنیام گلم ممنون میشم بگی نمونه دولتی قبول میشم یا خیر 💗
بهارنارنج_عسلی عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 646 بانامزدت تازه آشتی کردی میشه واسه من هم بگی؟حس شهریار بهم چیه؟کِی بهم پیام میده؟دیدار داریم با هم؟
پسرم_همه_دنیام_ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2359 عزیزم ،حستون به ازدواجم چیه؟بیشتر از یه ساله جدا شدم همسر سابقم تو چه حالیه؟این چند وقت هر چند وقت ... شوهرت پشیمونه
والکور2 عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 333 [QUOTE=304881221]چراداری هی فک میکنی یکی بیادتوزندگیت[/QUOاونی که تو فکرمه نظرش راجبم چیه قهره باهام یا نه
nnilia عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 4106 شوهرت پشیمونه عزیزم میشه بگی حس شوهرم بهم چیه ؟ آشتی میکنیم ؟
مهلا۷۲۷۲۷۲ عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4048 چراداری هی فک میکنی یکی بیادتوزندگیت عزیزم به منم میگیدکی ازدواج می کنم با چه شخصی
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 عزیزم به منم میگید کی ازدواج می کنم با چه شخصی شخصی که دوسشداریاخلاقشورفتارش 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
korean عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 2635 قبول میشم یا خیر ممنون میشم بگین خیر 💜🇰🇷대한민국🇰🇷 ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْماللّهالرحمٰنالرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤