2789
عنوان

جوشام رفتن.....

272 بازدید | 15 پست

سلام خانما من مدتی دورچونم اینا کلا پایین صورتم جوشای بزرگ وقرمز دردناک میزدم ک قبلانداشتم چندبارم دکتر رفتم حالا دکتر زنان ۱۰روزپیش رفتم بهم قرص اسپرونولاکتون ۱۰۰دادن روزی ی دونه میخورم و جوشام رفتن و جوش جدید درنیووردم در حالیکه این مدت هرروز جوش جدید بجاقبلی درمیومد کسی تجربه داشته

قرصای هورمون هست نه؟کلا رفتههه؟

من پشت کمرمم میزنه خیلی ازیتم قرص ویتاگونوس میخورم واسه صورتم خوبه میره ولی کمرم نه 💔🥴

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الوئه ورا عالیه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

قرصای هورمون هست نه؟کلا رفتههه؟ من پشت کمرمم میزنه خیلی ازیتم قرص ویتاگونوس میخورم واسه صورتم خوبه ...

من بدنم جوش نداشت فقط دوطرف چونم میزد یساله

فک کنم هورمونی

منم رفتم حجامت کردم به خاطر جوشام 

کلی ازمایش و سونو دادم قرص خوردم 

حالا حجامت کردم.امیدوارم درست شه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

منم رفتم حجامت کردم به خاطر جوشام  کلی ازمایش و سونو دادم قرص خوردم  حالا حجامت کردم.امی ...

جوشاتون هورمونیه؟

من هورمونی قشنگ مشخصه چون پایین صورتمه ودردناک بودن الان ۱۰روز این قرصو خوردم رفتن وجوش درنیومده جاشون

جوشاتون هورمونیه؟ من هورمونی قشنگ مشخصه چون پایین صورتمه ودردناک بودن الان ۱۰روز این قرصو خوردم رفت ...

نه 

آزمایش هورمونی هم دادم.پوستم چربه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بله درسته عزیزم. اگه جوش ها یا ریزش مو علل هورمونی داشته باشن معمولا اسپیرو تجویز میشه البته حتما س ...

اره عزیزم چون با این قرصم تو۱۰روز جوشام خوب شد ۵ ۶ دونه میزدم دوطرف چونم ولی بزرگ ودردناک وقرمز رفتن فهمیدم ک صد درصد هورمونی بودن