2777
2789
عنوان

شاغل شدم و شوهرم شکاکه

158 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها.

حالم خیلی بد بود گفتم با شما مشورت کنم.واقعا خسته شدم ازین وضعیت.

من ۸ ماهه شاغل شدم و محیطمون اقا هم داره و مجبوریم ماموریت بریم و اینا. و شوهرمم خیلی حساس و شکاکه .هم دوس داره من سر کار باشم پول داشته باشه هم دوس داره من با هیچ مردی کوچکترین حرفی نزنم.ماموریت نرم و ...

یمدت ماموریتامو با خودش رفتم بهم گیر دادن که ن باید با ماشین اداره بری... برامون مسئولیت داره.

یمدت گوشی رو ضبط میذاشت جاساز میکرد تو کیفم که ببینه مرد میادتو اتاقمون یا نه...یا میاد پشت در اتاق وایمیسته ببینه چی میگیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش حرف میزنم اعتمادشو جلب  میکنم یکروز خوبه باز بهم میریزه.من از طرفی مسئولیتم تو اداره سنگینه و فکرم مشغول از طرفی مشکلات خانواده و شک شوهرم ....دارم دیوونه میشم همش گریه و استرس

یمدت خوب شد. بعد ک گفتم گیر دادن که چرا همیشه شوهرت باهاته میگه الکی گفتی منو از سرت وا کنی  را ...

اعتماد خیلی چیز رو مخیه باید انقد جون بکنی تا جم کنی بعد با ی حرف همش نابود میشه دیگه باید بفکر باشی دوباره جلب کنی اعتمادشو

2790
2778
2791
2779
2792