2777
2789
عنوان

کتک خوردن بچه

274 بازدید | 20 پست

جاری من دوتا بچه داره یکی ۴ ساله ویکی ۲ ساله ، پسرمنم ۵ سالشه ولی از اول یادش دادم که به جای زدن کسی ، با حرف زدن به خواستش برسه و کلا هم روحیه خشن‌نداره 

حالا چند وقته بچه های جاری من مرتب کتکش میزنن ، هلش میدن و...اون در جواب میگه کتک کار بدیه و ناراحت میشه

پدرو مادرش هم میخندن و میگن پسر شما لوسه 

دیگه نمیرم خونه مادر شوهرم ، وقتی قلدری تو فرهنگ اونا تربیته 

همسرم میگه تو بچه رو بی عرضه بار اوردی 

حق با کیه 

دلم میخواد هیچکسو نبینم از شدت ناراحتی 

شما کار درست رو انجام دادی 

خوبه که با گفتگو حل کنه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كار شما درسته ولي اگه عزيزاي ني ني سايتي نريزن سرم شوهرت راست ميگه پسر بچه خواه ناخواه بايد بلد باشه وگرنه كتك ميخوره

الان خونه جاري نري پس فردا بره مدرسه چي؟همه بچها كه با حرف كوتاه نميان

من فقط اومدم بگم از مادرایی ک با گریه ی بچشون اون چیزیو ک میخواد میدن بهش بدم‌میاد . حالا نمیگن اون چیز شاید واسه کسی دیکه باشه ی بچه ی دیگه روش چشم داشته باشه.‌صاحب اون چیز خودش مظلوم باشه نتونه بگه اسباب بازیمو میخوام مثلا

parasoo1989@

حق با اونهاست 

قلدری کاریه که اونا میکنن یعنی بی علت دعوا رو شروع میکنن این مسلما خوب نیست و تربیت اشتباهه

دفاع کردن اسمش قلدری نیست 

بچه باید یاد بگیره در حد معقول از خودش دفاع کنه

چون همین تو بزرگسالی باهاش میمونه نه فقط فیزیکی بعد اون ادم قادر نیست کلا از حقش تو حامعه دفاع کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم بهش یاد بده از حقش دفاع کنه بگو وقتی کسی تو رو میزنه توام بهش بزن 

تربیت شما درسته ک گفتید کسی رو نزن ولی اینکه بتونه از حقش دفاع کنه و از پس خودش بربیاد ام مهمه 

هرکی ی طرز فکری داره ولی من دوست دارم ک بچه بتونه از پس خودش بر بیاد

عزیزم حالتو میفهمم

منم اول پسرمو همینجوری تربیت کردم

بعد که وارد پیش دبستانی و کوچه و پارک شد دیدم جامعه یه جور دیگست چند بار دیدم که بچه های دیگه میزدنش و اینم گریه میکرد و میرفت یه گوشه دیگه بازی نمیکرد یا میومد به من میگفت 

منم دیدم اینجوری نمیشه واقعا تا کی میتونم دنبالش باشم و نزارم بچه ها بزننش تاکی میتونم خـونه بقیه نرم بخاطر اینکه بچه هاشون دعوایین

بهش گفتم هرکی زدت توام بزنش و اصلا نترس

الان داره کم کم راه میفته

هرچند اعتماد به نفسش هنوز پایینه

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86