2789

سوالت رو بپرس معلم ابتدایی که پایه مهم نیست۰😂

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای تدریس دروس سوم ابتدایی چه ایده و خلاقیتی رو پیشنهاد میدی؟ حالا که پایه مهم نیست بگو   &nb ...

سوم ابتدایی یکی از راحت ترین پایه ها هست

فقط قسمت سختش میشه جدول ضرب که اونم چن تا راه کتاب معرفی کرده 

ولی حالا که دنبال خلاقیتی کلیپ دانلود کن پاورپینت درست کن داستان های کتاب فارسی رو با بچه ها بازی کن و اجرای زنده کن

برا تدریس ریاضی کتاب رو نگا کن و قسمت هایی که میشه ابزار درست کن موقع تدریس استفاده کن

ولی وقتی میری سر کلاس میبینی ایقدام وقت پیدا نمیکنی که خلاقیت بخرج بدی همین که ساکتشون کنی و درس بدی باید بهت بگن نخسته😂💔

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

از لوازم کمک آموزشی استفاده کنید 

آزمایشات علوم رو لوازم بچه ها بیارن سر میزشون گروه بندی انجام بدن یکی ب عنوان سرگروه توضیح بده 

یا هر آزمایش رو یک گروه انجام بده سرکلاس بقیه نگاه کنند

برای ریاضی یادم نیست چیا لازم بود کلا با اشکال هندسی و چینه و ... توضیح بدین 

دروسی مثل هدیه کنفرانسی باشه بدین بچه ها یک دور بخونن بگین داوطلبانه یکی بیاد کنفرانس بده 

از خود بچه ها در آموزش کمک بگیرین بصورت گروهی

دروس فارسی فکر میکنم حکایت و اینا باشه بچه ها بیان سر کلاس با نمایش اجرا کنند 

پایان هر فصل حتما آموزن بگیرین 

نمونه سوال کار کنید

دیکته شب حتما داشته باشند شده در حد دو خط 

ضرب با نقاشی و ماکت و نمایش  ... یادشون بده 

هرروز تکرار بشه  از آخر به اول از اول به آخر 

ضرب مختلط و....

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍