2777
2789
عنوان

فیله مرغ

313 بازدید | 16 پست

سلام دوستان اولین باره که تاپیک میزنم. 

یه سوال داشتم من ماه پیش دوتا فیله مرغ پویا پروتئین رو خریدم و از یکیش استفاده کردم و اون یکی رو سریع گذاشتم فریزر اما نگاه نکردم به تاریخ انقضاش روش نوشته تاریخ تولید:  ۱۴۰۲/۰۴/۱۲ و تاریخ انقضاشو زده ۷۲ ساعت پس از تولید میخواستم بدونم تجربه ای دارید که میتونم استفاده کنم چون داخل فریزر بوده یا نه چون زده ۷۲ ساعت دیگه نمیشه. خارج از این تایم تاریخ انقضا تاحالا استفاده کردین؟ مشکلی پیش نیومده؟

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

تاریخ انقضا منظورش تو یخچال فروشگاه هست چون فریزر نیست اونا.فکر کن مرغ معمولی از بیرون فقط سه روز میزارید بمونه نهایت؟

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه دو سه بسته میگیرم میشورم و بسته بندی میکنم و میزارم فریز تا چند وقت استفاده میکنم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
تاریخ انقضا منظورش تو یخچال فروشگاه هست چون فریزر نیست اونا.فکر کن مرغ معمولی از بیرون فقط سه روز می ...

درسته مرسی عزیزدلم ❤️

من همیشه دو سه بسته میگیرم میشورم و بسته بندی میکنم و میزارم فریز تا چند وقت استفاده میکنم 

درسته مرسی که فوری جواب دادین کلییی ممنونم😍❤️

خواهش میکنم گلم.اما بعضیا میگن مرغو نباید بشوری همونجوری بزاریش یخچال اما من طاقت نمیارم

چون مرغ ممکنه الودگی داشته باشه میپاشه به سینک و اطرافش .من که نمیتونم اونجوری.بعدش سینکو و اطرافشوبا دامستوس میشورم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

چون مرغ ممکنه الودگی داشته باشه میپاشه به سینک و اطرافش .من که نمیتونم اونجوری.بعدش سینکو و اطرافشوب ...

بله منم سینکو کامل و تمیز میشورم

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز