2777
2789
عنوان

بلد نیستم مثل آدم جواب بدم

141 بازدید | 5 پست

چند وقته دارم عذاب میکشما ، وقتی یه نفر یه حرفی بهم میزنه یا یه چیزی میگه جوابشو میدم ولی بعداً میگم وای این چه جوابی بود دادم چرا انقد احمقم الان طرف فکر می‌کنه احمقم ، همیشه دلم میخواست مثل بقیه درست حرف بزنم و محکم جواب بودم ولی همیشه با صدای آروم و تند و مبهم جواب دادم و یه چیز چرتو پرت واقعا خسته شدم اینجوری طرف فکر می‌کنه ک یه تختم کمه و سادم چیکار کنم بهتر بشم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟ ببین کم کم یاد میگیری. هر بار که خطا کنی میای میشینی با خودت فکر میکنی که باید اینطوری ...

19 سالمه اصلا اینجوری نبودم خیلی اجتماعی و پرو بودم قبلا ولی حدودا یک ساله اینجوری شدم حس میکنم بخاطر توی خونه موندنه و ارتباط کم ، امروز مربی باشگاهم یه سوال ازم پرسید یعنی یه جوابی دادم دلم میخواد بمیرم 😂😂 الان فک می‌کنه اسکولم

19 سالمه اصلا اینجوری نبودم خیلی اجتماعی و پرو بودم قبلا ولی حدودا یک ساله اینجوری شدم حس میکنم بخاط ...

اوه هنوز خیلی بچه ای.

البته من خودم از اول خیلی زبون داشتم.

تو خوابگاه همیشه بچه ها منو مینداختن جلو ....ولی کم کم یاد میگیری