2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست
خب حداقل مسئولیتی مرد باید در قبال زن داشته باشه. پول و مهریه خود فروشی نیست یه پشتوانه اس .

آره ولی واسه کسی که شرعی وقانونی وعرفی باخانوادش میادخواستگاری نه کسیکه واسه رفع نیازجنسی وعاطفیه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

توی کشورای خارجی و امریکا اکثریت طلاق ها از سمت زن شروع میشه‌. خیلی اوقات هم زن بهم میزنه رابطه رو ...

شنیدی که زن ایرانی یه چیز دیگه اس.چون نوع تربیتش یه مدل دیگه اس. البته زن فادار تو خارجی ها هم کم نیست.

و معمولا زنای ایرانی برای سازندگی و دوام زندگی تلاش می کنن و اکثر طلاقها از سمت زن نیست.

سخته که پسر از دختر دلزده بشه و رهاش کنه ولی همچنان خانمه دوستش داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ولی واسه کسی که شرعی وقانونی وعرفی باخانوادش میادخواستگاری نه کسیکه واسه رفع نیازجنسی وعاطفیه

بله دیگه خواستم به همین برسیم دختر عین ملکه اس باید با دست گل برسن خدمتش،نه اینکه بی هیچ مسئولیتی پسره ببرش ، بعدشم ازش دلزده بشه و رهاش کنه ،و خانم بمونه با یه دنیا دل تنگی.

شنیدی که زن ایرانی یه چیز دیگه اس.چون نوع تربیتش یه مدل دیگه اس. البته زن فادار تو خارجی ها هم کم نی ...

زن خارجی هم اتفاقا وفادار زیاد داره. اسمش یه کم بد در رفته.

زن ایرانی هم همه‌شون اینجوری نیستن. کم سلیطه بین‌شون نیست😅

و اره، گفتم بستگی به ادمش داره. گاهی برای دو طرف این نوع بهتره، گاهی ازدواج رسمی، کاهی سنتی، گاهی مدرن

زن خارجی هم اتفاقا وفادار زیاد داره. اسمش یه کم بد در رفته. زن ایرانی هم همه‌شون اینجوری نیستن. کم ...

آره عرض کردم زن خارجیه وفادار هم هست.

بله برای زنهای ایرانی هم از واژه معمولا استفاده کردم.😊

بله دیگه خواستم به همین برسیم دختر عین ملکه اس باید با دست گل برسن خدمتش،نه اینکه بی هیچ مسئولیتی پس ...

خب وقتی همچین کسی نباشه مجبوری واسه رفع نیازبایکی باشی وازدواج سفیدکنی

میکاپ آرتیست مشهد_mua

حداقل با محرمیت.بدون محرمیت ارزش نداره

من به اون چارتاکلمه اعتقادی ندارم وقتی قرارباشه عرفیت نداشته باشه مهم نیست.

صیغه بازنافرقی نداره

میکاپ آرتیست مشهد_mua