2789
عنوان

ازدواج

252 بازدید | 38 پست

باخودم میگم اگه تا۲۶ ۲۷ ازدواج نکنم دیگه ازدواج نمیکنم

بجاش حرف النازحبیبی رواجرامیکنم.

والا

اینهمه پاک موندنم خوب نیست.

هدف ازازدواجم اینه ۲ ۳ سال باهمسرت خوش بگذرونی بعدم بچه بیاری دیگه لااقل دوتا

دیگه دیرتراز۲۷ ازدواج نکنم بهتره

نظرتون؟محترمانه اگه محترمید😑

میکاپ آرتیست مشهد_mua

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چی گفته الناز؟

من ۳۳ام هنوز میخوام ازدواج کنم چیه تنهایی خیلی سخته 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
همیشه پاک بمون. راه و روش درسته.آفرین.

حالا کاری ب پاک بودن ندارم دور برم هر چی پسر باز بود خانوم خونه خودشون شدن من همچنان مجرد 😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
حالا کاری ب پاک بودن ندارم دور برم هر چی پسر باز بود خانوم خونه خودشون شدن من همچنان مجرد 😑

آخه به چه قیمتی با هرشب زیر یکی خوابیدن؟؟؟؟؟

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

منظورمن ازپاک بودن چت واینانبود منظورم رابطه ج بود

والامدیرعامل یه شرکتی همین دوسه روزپیش چون هدفش ازدواج نبودردش کردم

یاخیلی های دیگه باشغل وتیپ وقیافه خوب

ولی خب هیچکی هدفش ازدواج نیست.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

آخه به چه قیمتی با هرشب زیر یکی خوابیدن؟؟؟؟؟

همشون که رابطه ج ندارن صرفا رل زیاد دارن