2777
2789
عنوان

تهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 56 پست
والا حالا الان میگه بیا از جلو بده وگرنه عکس های ک ونتو پخش میکنم  حالا اینم باید بره

اره صد درصد بهش گفته عذابت میدم 

دختره احمق فک کرده ک ون بده اونم اسکله عکسارو پاک میکنه خبر نداره فیلم ک ون دادنشو گرفته

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون هم برای مزاحمت هم برای تجاوز میتونه شکایت کنه از این پسر...تهدیدم روش دیگه هیچی...

شکایت کنه ک بره فیلم ک ون دادنشو پخش کنه بدبختش کنه 

هیچی بره پلیس فتا 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

دقیقا یک اشعال منو همینجوری تهدید میکرد منم اهمیت ندادم 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔

😂😂🤦🏻‍♀️خندم گرفت

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲

عزیزم همینم جرمه مجازات داره...اگر بخواد باج بده تا اخر باید باج بده...زندگیشم باید بده سرش

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
منم میگم میگه میترسم جواب بدم بدتر شه

از این بدتر؟

دوستت یا خنگه یا مشکل روانی داره واقعا 

اخه دختره احمق برا اینکه عکس دونفرش ک خیلی عادیهه پخش نشه رفته ک.ون داده یکدرصد فک نکرد ک فیلمشو میگیره یا بکارتشو از دست بده 

حالا جواب نمیده ک چی 

ک بره پخش کنه فیلمارو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز