2777
2789
عنوان

فیلم قهوه ترک

299 بازدید | 23 پست

سلام بچهها فیلم قهوه ترک قسمت جدیدو دیدین؟نظرتون جیه؟ من دیگ واقعا حالم بهم میخوره کلا معلوم نیست چیکار میکنن چه ایده مسخره ایه طنین خودشو جای ترانه جازده. کیو دیدین بره پیش ده تا مرد داعشی اونام بااحترام وتشریفات سوارماشینش کنن برسوننش جلو خونش.اااه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

من یه قسمتو ندیدم هنگ شدم نفهمیدم چی به چیه 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه قسمتو ندیدم هنگ شدم نفهمیدم چی به چیه 

خیلی مسخرررس حیف ک تاالان دیدمش و میخام بفهمم ته داستان چی میشه. ولی بشدت ابکیه سناریوش 

من کلا از سریال‌های پر از درگیری و استرس زا خوشم نمیاد.

به خصوص اینکه دوستی دارم که شرایط ترانه رو داره و الان رسماً تو ترکیه آواره ست ، چون بدون فکر رفته و هرچی میگم برگرد فایده نداره...

ولی قسمت اول گواردیولا رو دیدم خیلی خوشم اومد. اونم تنش خودشو داره ولی اندازه قهوه ترک ، از این صحنه به اون صحنه رفتن رو نداره.

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
واااای این قسمتش خییییلی حال بهم زن بود کاش ندیده بودمش،،،  الان مجبورم دنبالش کنم،  فوق ا ...

منمممم همینطوررر. ک چییییی میگ من ترانم.میره باداعشیا دردل کردن اخههههه خدایا مارو چی فرض کردن

منمممم همینطوررر. ک چییییی میگ من ترانم.میره باداعشیا دردل کردن اخههههه خدایا مارو چی فرض کردن

داعشیام کاری باهاش نمیکنن خیلی راحت ولش میکنن....  چندتا مرد تو خونه باشن و کاری با دختره نکنن!!!!!!!  دانیال بیاد بگه من داداش دوقلو دانیالم این دیگه خییییلی زننده بود🫤