2789
عنوان

Penguin....🐧

155 بازدید | 19 پست

میخوام یه تاریخچه از دوستی مون درست کنم =/ 

اول ک من وارد سایت شدم دوستی نداشتم کسی هم منو نمیشناخت 

تا اینکه یه روز وارد تاپیک پر بازدید زنده این شدم😂🤦‍♀️

نمیدونم تاپیک کی بود ولی فک کنم تاپیک رها بود 

آره رها

@roseitaaa  

تو اون تاپیک با چند نفر دوست شدم و احساس تنهایی نمی کردم دیگ تو سایت 

اولین کسایی ک شناختم یه دختر سرد و بامزه به اسم هانیسا و یه دختر شاد ، رها ، دوست شدم و شناختم 

یه روز به سرم زد یه تاپیک بزنم 

به اسم چیکا بوم چیکااا بوم 🌝😂🤦‍♀️

همه بچهایی ک تو اون تاپیک بودن رو تگ کردم 

سومین نفری ک شناختم این بود @ایححححح  

حتی اسمم نمی‌دونست ایححححح منم نمیدونستم و به اسم ایحححححح صداش میکردم😂💔🤦‍♀️

بعدشم با یه عمو مهربون و بامزه بود ک تو قلبش همه رو جا میداد 

@هیییی_زندگی 😂🌝🐧

چند وقت بعدش با یه کیدرامر آشنا شدم 

@mim_min ? 😂💜👆

عه چه زود رسیدیم به نفر پنجم تگ =/ 

خلاصه بعدش با یه جوجه آشنا شدم ک جوجه بود واقعا^^

@cute_babe 😂

هنوز این قصه مجازی به سر نرسیده =/ 

این دوستای مجازیم بهتر از هر کس تو شرایط سخت باهام بودن ک فوق العاده ازشون ممنونم 🥲

من ک اونارو مث خانواده مجازی میدونم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

و آخرین کسی ک باهاش آشنا شدم @asalarmy‍ بود اینم یه نکبت کیوت مث بقیه=/

@دندونای_پایین_سوکجین‍ اینم ک بهتر خواهرم میشناسم😂

یه دوستم به اسم کارداشیان داشتم 

که ای کاش هنوزم بود :)

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

و آخرین کسی ک باهاش آشنا شدم @asalarmy ‍ بود اینم یه نکبت کیوت مث بقیه=/ @دندونای_پایین_سوکجین ...

@asalarmy  

@دندونای_پایین_سوکجین  ‍ 

یه نفر بود همیشه لایک میکرد 

@پردند این لایکی ماست😂💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من نمیدونم چرا اینارو تعریف کردم=/ 

ولی دوستامو خیلی دوست دارم 😂🌝🐧

و آخرین کسی ک باهاش آشنا شدم @asalarmy ‍ بود اینم یه نکبت کیوت مث بقیه=/ @دندونای_پایین_سوکجین ...

کصافت 🥺😂عشق منی❤️😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عیجان چه خوب یادته عشقم 😍😂من یادم نمیاد دیروز چی خوردم 

یادم هم نمیاد چطوری باهات آشنا شدم 😂🤦🏼‍♀️

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

@asalarmy     @دندونای_پایین_سوکجین    ‍  یه نفر بود همیشه لایک میکرد& ...

ممبنسچچسجفمفنفجقنبنفنبحبدبنجسجی

چه تاپیکیییی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

دو سال همو میشناسیم:)) خیلی زود گذشت 😭🫶💋

ناموسا خیلی زود گذشت🥺💕

فکر میکردم نیستی 🥲

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨