2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این پسر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 65 پست

هنوز هیچی نشده روجیب زن حساب کرده😒

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار عقد ناموفق داشتم ولی از شنسانامم پاک کردم ینی باکره ام

بخاطر این راضی باهمچین ادم متکبر که خونه و ماشین نداره ولی از همین الان دنبال مول شماست ازدواج کنی؟ چرا خودتو کم میبینی؟

عقد ناموفق دلیلی نمیشه ک بخای خودتو کوچیک کنی بخصوص که باکره ای 

حتی اگه باکره هم نبودی دلیل نمیشه بااین ادمی ک از الان معلومه چیه و چه اخلاقی داره ازدواج کنی 

عزت نفستو ببر بالا و برای خودت ارزش قائل باش.

بخاطر این راضی باهمچین ادم متکبر که خونه و ماشین نداره ولی از همین الان دنبال مول شماست ازدواج کنی؟ ...

درسته عزیزم 

مرسی ازت 

انقد خواستکار داشتم که وقتی گفتم عقد داشتم رفتار بد کردن الان اینجوری شدم

چی بگم .من خودم دوس دارم به همسرم از نظر مالی هم کمک کنم اما اگر همون اول ازدواج کلید کنه رو پولم به ...

این کلید کردنه کارو خراب کرده . وگرنه واقعا هر کی میره تو زندگی مشترک کمک میکنه 

چن سالتونه ؟ از نظرای دیگه،شخصیتی،اعتقادی،جربزه و..در چه حدیه؟

۲۶

جربزه که دیگه مشخصه تا حدودی یه شیفت کار میکنه گفتم برای شغل دوم برنانه ای نداشت با اینکه مدرک و تحصیلاتشو داره

بله من روش زندگیم اینه  من قراره خونه داری بچه داری کنم به اندازه کافی سخت هس سر کارم اگه میرم ...

نظر من اینه : یه خانم یا باید شاغل باشه یا کارهای خونه و بچه رو تمام و کمال انجام بده ! این وظیفه ست لطف نیست 

یه خانم شاغل نمیتونه به کارهای خونه و بچه برسه چرا ؟! چون یه ساعتی رو بیرون از خونه ست و بعدش هم قطعا انرژی زیادی نداره پس یا باید از همسرش کمک بگیره یا کارهاشو کامل انجام نده 

اینجاست که به نظرم حقوق رو باید تو زندگی خرج کنه چون شاغل بودن شما روی زندگی اون آقا تاثیر میذاره 

🍦🌸
درسته عزیزم  مرسی ازت  انقد خواستکار داشتم که وقتی گفتم عقد داشتم رفتار بد کردن الان این ...

امیدوارم بخاطر این مسئله خودتو شرزنش و کوچیک نکنی و تن به ازدواج اشتباه ندی این ادم کلا سر تا پا اشتباهه ک از اولش چشمش به ماشین شماست

حداقل خودش خونه داشت اگر بازم یه حرفی

به نظر من دنبال پوله که فقط دنبال خانوم شاغل میگرده.حرفاش هم که واضح بوده مدل ماشین و بقیه چیزها.اینکه بعد حرفش رو عوض کرده به خاطر این بوده دیده خراب کرده خواسته درستش کنه.ولی حرفش همونی بوده که اول زده

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

معیار پسر همسایه ما هم زن شاغل بود مادرش میگفت پسرم میگه میخوام زنم کمک خرجم باشه بعدش که با یه خانم شاغل ازدواج کرد و دختره گفته بود درآمدم واسه خودم هست و این حرفا به اختلاف خوردن و طلاق!معیار ازدواج وقتی درآمد و شاغل بودنت باشه صد در صد اگه پولتو ندی بهش اختلافتون زیاد خواهد بود بیخیالش شو یا مثلا یکی از اقواممون زنش توی شرکت نفت شاغله چند وقت پیش ده تومن به خانم پاداش و مزایا داده بودن شوهرش گفته بود بده به من این گفته بود نه واسه خودم میخوام خرج کنم در حالی که همیشه کمک شوهرش میکنه!شوهرش رفته بود از خونه تا بیچاره زن کوتاه اومده بود زنگ زده بود بیا نصفش واسه تو نصفش واسه خودم 😑😑😑فکر کنم همین دو مورد برات کافی باشه واسه رد کردن این خواستگار !خودمم خواستگار داشتم خواهرش بهم گفت ببین من شاغلم کارت حقوقم دست شوهرمه اون خرجی میده بهم یعنی منظورش این بود تو هم اینجوری باش گفتم خوش اومدید!!!