2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 12 پست

سلام عزیزام من ۱۷ خرداد آخرین موعدم بوده دو هفته پیش میشدم ۷ هفته رفتم سونوگرافی گف ۵ هفته و ۵ روز بعد جالبه من ۲ روز قبل تاریخ پریودی بی بی مثبت شد چرا پس لقاح دیر بوده ربطی ب جنسیت داره ؟

من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا بی بی زدم منفی شد عصرم آز بتا دادم منفی شد

فقط صبح دیروز  ک برای اولین بار بود بی بی میزدم وقتی یه خط شد دنیا رو سرم خراب شد خییلیییی گریه کردم‌..

ولی انگار باید قوی باشم🥺

فقط نمیدونم پری چرا نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا ...

چون توی اقدام پریودی عقب و جلو میفته

🌱 «گذرم تا به در خانه‌ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه‌ات آباد حسین...» ✨️
من هشت روزه عقب انداختم تا حدودی علائم داشتم بعد یکسال عروسی اولین ماهی بود ک عقب انداختم دیروز دوتا ...

وقتی عقب و جلو بشه پریودی نشوم دهنده اینک رحم داره آماده میشه برای بارداری ب ف......ا.....ل نیک بگیر دوس عزیزم 

منم براساس اخرین پریودم باید ۱۷ هفته بودم الان‌۱۶م

ی هفته فرق داره

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
جنسیت؟

هفته بعد مشخص میشه

ولی‌ انتی و ی پیج‌تعیین‌جنسیت گفتن دختره

توکل ب خدا

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍