2821
2789
عنوان

کراتین یا رنگ

332 بازدید | 18 پست

خانونا من ی مدت کارم لاین احیا و صافی بودن کارمم خیلی خوبه ولی الان که میخوام دوباره برگردم سالن شک دارم که همونو ادامه برم یا رنگ و لایت یاد بگیرم البته بلدم قبلا ام انجام میدادم ولی ضعیف بودم

ببخشید چجوری میشه اثر کراتین رو از روی مو برداشت؟!

نمیشه 

مگه اینکه شامپو بدون سولفات استفاده نکنی و بعد حموم سشوار نکشی 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید چجوری میشه اثر کراتین رو از روی مو برداشت؟!

چه عجیببب چرا؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نمیشه  مگه اینکه شامپو بدون سولفات استفاده نکنی و بعد حموم سشوار نکشی

یعنی تا اخر عمر میمونه؟!

یا بعد از از بین رفتن مواد اثرش میره

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

اینکارو‌ کنم بعد چه مدتی موهام برمیگرده سر حالت خودش؟!

خب مواد هی رو سرته ولی ازش مراقبت نمیکنی که هی مدام تا یه سال دوسال صاف بمونه

ولی موهات رشد کنه از ریشه فر میشه و پایین شم مواظبت نکنی صافه صاف نمیمونه

من سه سال پیش کراتینه کردم ‌‌موهام کلی رشد کردن 

هیچی کلی موهام کن پشت شد 

الان از حموم بیام دوبار موهامو شونه بزنم صاف میشه 🥺 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
یعنی تا اخر عمر میمونه؟! یا بعد از از بین رفتن مواد اثرش میره

نه عزیزم 

خوده کراتین باید تمدید شه

حالا کسی نخواد تمدید کنه و شامپو و ماسک موی مخصوص و استفاده نکنی زودتر کراتین از بین میره وقتی موهات از اول رشد کنه همون حالت اولیه ی موهای خودته

خب مواد هی رو سرته ولی ازش مراقبت نمیکنی که هی مدام تا یه سال دوسال صاف بمونه ولی موهات رشد کنه از ...

من ریشه موهام کلا داره فرفری برمیگرده خیلی اشتباه کردم که صافشون کردم 

انسان باشیم همین
عزیزم منم کراتین یاد گرفتم ولی پول نداشتم اتو بگیرم.کار کنم .اتو دست دو سراغ نداری؟.. ماهی چقدر درم ...

دست دو نه من ماهی بوده 5 تا 20 ولی بیشتر نشده تا تاحالا ی سال سابقه دارم