2777
2789

سلام صبحتون بخیر

دوستان کسی برای قبولی تو ارشد از بسته های مدرسان استفاده کرده؟ مشاوره گرفتین ازشون؟ 

من پایم ضعیفه میخوام خیلی خوب بخونم ولی متاسفانه نمیتونم برنامه ریزی کنم، بنظرتون با مدرسان پیش برم شانس قبولی دارم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز خودت به هیچی اکتفا نکن این بسته ها هم به درد نمیخوره البته برای رشته من روانشناسی

اخه خیلی تعریفشو میکنن

راستش خودم نمیدونم چجوری شروع کنم به خوندن، کدوم منابع رو بخونم 

موقع کارشناسی شب امتحانی بودم با اینکه معدلم بالاست ولی چیزی یادم نمونده از درسا، فقط شب امتحان برای پاس شدن میخوندم بخاطر همین خیلی استرس دارم

بدون هیچ مشاور و بسته‌ای خوندم. پایم ام ضعیف بود.

سال دوم با رتبه ۳۰۰ تهران قبول شدم.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
چجوری خوندی عزیزم؟ میشه راهنماییم کنی 

راستش سال اول بیشتر یاد گیری مطالب بود. 

چون دانشگاه کارشناسیم خیلی تاپ نبود پایم ضعیف بود.

سال دوم از ساعت هشت صبح تا حدودا ۶بعدازظهر میرفتم کتابخونه. البته ماه آخر تا ۱۰ میموندم پدرم میومد دنبالم.

مسافرت هم تعطیل. فقط جمعه ها استراحت و تفریح میکردم

سال دوم بیشتر تست میزدم. خیییییلی تست زدم.

دو ماه آخر، هر هفته از خودم آزمون میگرفتم. دقیقا مثل کنکور. بعد درصد حساب میکردم.

خیلی مهمه چه مطلبی رو چه جوری بخونی. سال اول رتبم بالای چهارهزار بود چون بلد نبودم چی بخونم. اما سال دوم اومد زیر ۳۰۰. چون بیشتر تست زدم و فهمیدم کدوم مطالب مهمتره.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
یعنی از بسته هاش استفاده کردی؟ رشتت چی بود عزیزم؟ 

مدیریت آموزشی . رتبم دورقمی‌شد ۳۰

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

راستش سال اول بیشتر یاد گیری مطالب بود.  چون دانشگاه کارشناسیم خیلی تاپ نبود پایم ضعیف بود. س ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

من دو تا بچه کوچیک دارم شرایط برام سخته 

منم همین گرایش رو میخوام کدوم دانشگاه درس خوندی عزیزم؟ 

الزهرا تهران 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...