2777
2789
عنوان

اگه به خواستگارم بگم که ...زشته ؟؟؟

4651 بازدید | 166 پست

بگم سری بعدی که اومدی خونمون گل خوب بیار زشته ؟

سری اول شیرینی آورد با دو تا شاخه گل 

سری بعدی میخواد تنها با پدر مادرش بیاد برای تعیین مهریه و اینا 

بابام رو گلی که آورد حساس شده میگه این چیه آورده مهم ترین روز زندگیش 

نظر شما چیه بهش بگم گل خوب بیاره ؟😑آخه خودش گفت هر چی خونوادت خوششون میاد یا بدشون میاد بهم بگو من دوست دارم بدونم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش اگه عقلش برسه خوبه ن شمابگی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
نه

اها ینی بگم ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
آره اگه روت بازه بهش بگو 

زشت نیس ؟

گل که معیارازدواج نیست عزیزم،تمرکزت وبزارروشناخت خودش،این چیزاروبعدامیشه حل کرد

خونوادم حساسن رو این چیزا