2789
من ۵ روز قبل موعدم بی بی چکم حاله انداخت۲روز بعدش بتا مثبت شد من درد ناف داشتم وای سینه هام وحشت نا ...

من۲روز دیگ موعدمه  ...حالت تهوع دارم زیر دلمو تخمدانم یهو یکم درد میکنه سینه هامم یکم حساس شدن خیلی دوس دارم باردار باشم

ولی سردخترم هییییچ علایمی نداشتم فقط ۶ردز عقب انداختم بعدش فهمیدم

خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شکلات و چایی شیرین خوردم یه لگد زد باز خوابید  آره خونده بودم ولی نمیدونم چمه 😂هی استرس میدم ...

خوابه طفلی چیکارش داری🤣🤣

من خودم وقتی لگد نمیزنه هی شکممو قلقلک میدم سریع تکون میخوره😂😂

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

من۲روز دیگ موعدمه  ...حالت تهوع دارم زیر دلمو تخمدانم یهو یکم درد میکنه سینه هامم یکم حساس شدن ...

انشالله بارداری

من قبل بی بی چک تست وایتکسو انجام دادم درست دراومد اول فکر میکردم الکیه

راستی هنوز هیچی واسه نی نی نخریدم فقط رخت خوابشو مامانم سفارش داده  اسمی هم که انتخاب کرده بود ...

چرا دیر 

من سنو ان تی گفت پسره لباساشو خریدم🤣

بعدش وسایلای دیگشو 

چیزخاصی نمونده بخرم

عجله کن برای خرید وسایلش و اسمش چشم به هم بزنی میگذره هااا

چرا دیر  من سنو ان تی گفت پسره لباساشو خریدم🤣 بعدش وسایلای دیگشو  چیزخاصی نمونده بخرم ...

آره خیلی زود میگذره همسرم شهردیگه سر کاره اومد خونه خوردیم به تعطیلات ایندفعه اومد میریم خرید ولی اون موقع خیلی سنگین میشم میدونم 

دنبال اسم هم هستم خیلی بدموقع کنسل شد

منم حس میکنم زود میره 

اصلا زود نمی‌گذره خیلی هم سخته من بعضی شبا آنقدر حالم بده و تنگی نفس دارم و پاهام و لگنم درد می‌کنه و ضعف می‌ره با گریه می‌خوابم بچه هم سنگین میشه فقط هم که میتونی به پهلو ها بخوابی خسته می‌کنه ادمو و پهلوها هم درد میگیره

اصلا زود نمی‌گذره خیلی هم سخته من بعضی شبا آنقدر حالم بده و تنگی نفس دارم و پاهام و لگنم درد می‌کنه ...

چن هفته ای 

من اوایلش تهوع استفراغ داشتم ینی عین مرده ها شده بودم به این دردا راضیم