2777
2789
عنوان

بیبی چکم منفی بود

121 بازدید | 12 پست

شیش روز مونده تا موعد. الهی شکر تا اینجا. خیلط استرس داشتم با علایم توهم زده بودم نمیخوام الان مثبت شه.🙏اگه کسی دلش میخواد بیبی چکش مثبت شه بگه به نیتش دعای توسل بخونم.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
منم مث خودتم دیروز زدم منفی بود ۲ روز دیگه باید بیاد هی میگم کاش امروز بیاد دعا کن بیاد

الهی هر چی صلاحته. من شیش روز مونده خیلی زود زدم اما طاقت نداشتم زدم گفتم حداقل یه امیدی داشته باشم. دیشب اصلا انقدر خوابای اشفته دیدم. نمیدونم این دردایی که دارم چین پس

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار روز دیگه موعدمه دلم میخواد مثبت بشه دعا کن واسم😢🙏

حتما برات دعا توسل میخونم عزیزم. الهی مثبت شه. من داغ سقط قبلیم تو دلمه میخوام زجرشو که دیدم چطوریه گفتم خدایا هیچکس غم اینطوری نباشه تو دلش. نه حسرت بیبی چک مثبت کسی بکشه نه داغ بچه مرده تو شکم

الان معلومه نمیکنه بارداری یان

حالا یذره امید خوبه😃😃 بارداری قبلیم سه روز مونده به موعد بیبی پررنگ شده بود. میزنم یبار دیگه چند روز دیگه. مطمینم نیستم سفت و سخت دقت کردیم ولی توهم زدم علائم دارم

حتما برات دعا توسل میخونم عزیزم. الهی مثبت شه. من داغ سقط قبلیم تو دلمه میخوام زجرشو که دیدم چطوریه ...

ممنون عزیزم .....

آخی آره واقعا خیلی سخته انشالله شما هم هرچی خیر و صلاح هست براتون پیش بیاد همونجوری که خودت دوست داری برات پیش بیاد 💚

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
حتما برات دعا توسل میخونم عزیزم. الهی مثبت شه. من داغ سقط قبلیم تو دلمه میخوام زجرشو که دیدم چطوریه ...

از همشون بدتر بچه ی مریضه اونم اختلال ذهنی کاش هیچ بچه ایی با اختلال ذهنی بدنیا نیاد یا سالم بیان یا...

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

و منی ک در انتظار بی بی مثبتم 🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
از همشون بدتر بچه ی مریضه اونم اختلال ذهنی کاش هیچ بچه ایی با اختلال ذهنی بدنیا نیاد یا سالم بیان یا ...

اونم صددرصد.

و منی ک در انتظار بی بی مثبتم 🥲

الهی سری بعد مثبت شه برات دعای توسل میخونم

الهی سری بعد مثبت شه برات دعای توسل میخونم

مرسی عزیزم❤️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..