2777
2789
عنوان

بیایید از خودمون شروع کنیم

264 بازدید | 27 پست

تو یه تاپیک که تعطیل شده بود دیدم خانمی نوشته وقتی صدا و سیما از عادت ماهانه حرف میزنه حیا بین خانما از دست میره جالبه خیلیا لایکش کرده بودن تاپیک زدم بگم عزیز من عادت ماهانه چیز عیب و زشتی نیس بلکه طبیعت بدن یه زن هست و ما باید به طبیعت خودمون افتخار کنیم طرف پسرشو ختنه میکنه تا هفت جد میفهمن و جشن میگیرن ولی کسی که دخترش عادت ماهانه میشه نباید به کسی بگه چون زشته این یعنی فقر فرهنگگگگگگگگ یعنی فرق گذاری بین جنسیت من الان همسرم بارها به خانوادش گفته خانومم عادت ماهانه شده حالش خوب نیس نمیتونیم بیاییم خونتون هرموقع میره سوپری نوار بهداشتی میخره میگه بذاره داخل نایلون شفاف چون معتقده که طبیعت زن چیز عجیب و زشتی نیس که بخواد پنهان شه و من بارها و بارها بخاطر این کارش بهش افتخار کردم به همسرمون پدرمون و برادرمون یاد بدیم که به طبیعت بدن زن احترام بذارن و عیب ندونن البته خیلی از ماها باید از خودمون شروع کنیم.اگه ما زن ها خودمون به خودمون احترام بذاریم دنیا جای قشنگ تری میشه.مرسی😍

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
خیلی چیزا عادیه بدنه قرار نیست فریاد بزنیم

فریاد نه ولی حداقل عیب ندونیمش 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته تا جا بیوفته.من خودم با اینکه جوونم و خیلی از افکارم رو اصلاح کردم،ولی واقعا پذیرفتن این چیزایی ک گفتی سخته.دیگ چه برسه کسایی ک تو محیط و خانواده‌ای بزرگ شدن ک همه چیز مربوط ب زن بی‌حیاییه

دلیلی برای پنهان کردن این موضوع وجود نداره ، البته منم با شما موافقم که در فرهنگ جوامع بشری از ابتدا هر چیزی مربوط به زن بوده بد و زشت و نکوهیده تلقی شده ، حتی تا جایی پیش رفته که علت هبوط آدم به زمین را فریبکاری زن میدونن و ظاهراً زن ستیزی برای تضعیف زن ریشه بسیار طولانی داره

جواب ابلهان خاموشیست
سخته تا جا بیوفته.من خودم با اینکه جوونم و خیلی از افکارم رو اصلاح کردم،ولی واقعا پذیرفتن این چیزایی ...

اره متاسفانه تا جا بیوفته چند سال طول میکشه ولی حداقل ما میتونیم کاری کنیم که دخترامون بعد از ما مثل ما از بدنشون خجالت نکشن

دیگه نه ازینورم بوم بیفتیم نه اونور 

حتی ختنه سوران هم اشتباس  داریم  ی اشتباه دیگم وارد زندگی می‌کنیم نمیگم مخفی کنیم سخت بگیریم نه به قول خودتون ی چیز طبیعی تو وجود زنه 

نه آنقدر سخت بگیریم که از زن بودن خودمون خجالت بکشیم نه عادی جلوه بدیم که حیا از بین بره 

دلیلی برای پنهان کردن این موضوع وجود نداره ، البته منم با شما موافقم که در فرهنگ جوامع بشری از ابتدا ...

زن ها همیشه در حقشون نا حقی میشد با اینکه بهترین مخلوق خدا بودن و خدا چند تا سوره رو بنام زن افریده ولی تو دنیا همیشه در حق زن کوتاهی میشد 

زن ها همیشه در حقشون نا حقی میشد با اینکه بهترین مخلوق خدا بودن و خدا چند تا سوره رو بنام زن افریده ...

من فکر نمیکنم زن ها بهترین مخلوق خدا باشن ، از دید من زن و مرد هر دو مثل هم ارزشمند هستن و حتی گاهی بعضی از انسان ها رفتارهایی دارن که اونقدر پلید است که ارزش معنوی روحشون را نابود میکنه

جواب ابلهان خاموشیست

اون کاربر بشدت بددهن و تندرو هستن

بذارید خوش باشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

به نظرم اصلا عیب و مایع شرمساری نباید باشه و خوبه که رسانه ها در این موارد هم اطلاعات پزشکی و سلامتی داشته باشن.  اما لازمم نیست بدون دلیل در موردش صحبت بشه اون هم فقط به خاطر حریم شخصی. 

دیگه نه ازینورم بوم بیفتیم نه اونور   حتی ختنه سوران هم اشتباس  داریم  ی اشتباه ...

زن بودن رو عادی جلوه ندیم تا حیا از بین نره؟

بعله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من خیلی وقته این کلیشه هارو شکستم هفت سالی میشه. خودمو عوض کردم دنیامم عوض شد 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.