2777
2789

کم مونده تموم بشه ادم وقتی ازدواج کنه میگه این شوهرمه فلانه فک نمیکنه ی روز جدا میشه هیچکدوم این فکرو نمیکنیم عروسیم ی سال نشده طلاق میگرم دوران لقدم ۳ سال بوده ما خیلی اختلاف داشتیم اختلاف فرهنگیم زیاد داشتیم مقلا اونا زیاد حرف میزدن غیبت میکردن قضاوت میکردم خیلی سیاست بلد بودن هدفم سیاه نمایی نیستا کل فامیلشون اینطوری بودن و بلد بودن همو ولی من غریبه نتونستم بمونم مادرش خیلی روش تسلط داشت از روز اول باعث سردیمون شد از همون روز عقد و مراسنش سر خرید دعوا مینداخت این پسرم گویا یکی دیگه رو دوس داشت من خیلی تلاش کردم باهم باشیم خیلی خواستم کاری کنم منو دوس داشته باشه ولی نشد زنگ میزدم ج نمیداد نمیومد دیدن من برام وقت نداشت توجه محبت نداشت همیشه پشتمو کنار خانوادش خالی میکرد واسه دوستاش اطراف فامیل ادم خوبیه ولی واسه من بدترین بود از اولانگار دشمن من بود با خانوادم لج افتاده بود بخاطر حرفای مادرش بعدشم خیانت کرد با عشق سابقش که متاهله از همون اول ازدواج ی دختر بود تو فامیل میخواستن بهش بدن نگرفت این دوره نامزدی خانوادش چقد چچپ چپ نگام میکردن چقد با نگاهشون اذیت میکردن عشق عاشقیم نبودا بین اینا خلاصه گذشت الان که هنوز طلاق نگرفتیم خانواده ها اینارو به هم جور کردن میخوان زود جدا شم تا دوباره با اون ازدواج کنه

هیچی حس نمیکنم نه گریم میاد نه ناراحتم ی جور خنثام انگار هیچی نشده حتی کینه و نفرین و اهم نمیکنم براش همینقد خشک شدم و۹ ماهه دنبالم نیومد ی بارم نزدیک ۹ ماهه همو ندیدیم اولش برام سخت بود بعدش کنار اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداروشکر دلت ارومه

دوست من تقریبا با شرایطی شبیه شما بجر قسمت خیانت جدا شد

الان خیلی ام حالش خوبه اوکیه

اونم خیلی تلاش کرد

ولی از یه جایی به بعد یهو دل کن

یهو خنثی شد

چون دید طرفش هیچ محل نمیذاره اصلا براش مهم نیس پیگیر نیست 

یه روز رفت کامل جهیزیه شو اورد و بعد چندین ماه مهریه شو بخشید جدا شد