2777
2789
😏😏😏😏😏  نصفه شبی این چه کاریه خب 😫

بابا این همه آدم عکس گذاشتن گیر دادی به من😅😅😅

خواستم بگم این مدل رو درست کردم دنبال کیک خیسم الان🥺

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیکم اصلا پف نمیکنه وقتی هم که گاهی اوقات پف میکنه انگار شکر توش قشنگ هم نخورده با این که با همزن او ...

زیاد هم میزنی کف نمیکنه.وقتی داری هم میزنی حبابای ریز روی سطح مایه اومد دیگه هم نزن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بابا این همه آدم عکس گذاشتن گیر دادی به من😅😅😅 خواستم بگم این مدل رو درست کردم دنبال کیک خیسم الا ...

آخه از همه خوشگل تر بود 😁👌🏼😀😍

من یه مدل کیک خیس درست میکنم خیلی خیلی خوبه... با اینکه سس‌اش رقیق و زیاده اصلا خمیر نمیشه، میفرستم اگه دوس داشتی امتحان کن... میتونی شکر و روغنشو بجای یک و نیم پیمانه، یک و یک چهارم پیمانه بریزی

https://s8.uupload.ir/files/کیک_خیس_شکلاتی__ugv3.jpg

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من کیکام هیچ وقت خوب پف نمیکنه نمیدونم چرا😢 و اینکه توی فر فقط شعله پایین رو روشن کنم کافیه؟ یا آخ ...

بیکینگ پودر چی میزنی؟! 

مهسا استفاده کن خیلی خوبه، آردتم آرد سفید قنادی بخر، حتما سه بار الک کن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیکینگ پودر چی میزنی؟!  مهسا استفاده کن خیلی خوبه، آردتم آرد سفید قنادی بخر، حتما سه بار ال ...

اسمشو نمیدونم همینجوری میرم میخرم به اسمش نگاه نمی‌کنم 

مرسی گفتی از این به بعد  مهسا میگیرم👌🏻

اردمو خوب الک میکنم نمیدونم از چیه🥲

آخه از همه خوشگل تر بود 😁👌🏼😀😍 من یه مدل کیک خیس درست میکنم خیلی خیلی خوبه... با اینکه سس‌اش ...

دستت درد نکنه 

مرسی عزیزم امتحان میکنم😘😘🤩

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من کیکام هیچ وقت خوب پف نمیکنه نمیدونم چرا😢 و اینکه توی فر فقط شعله پایین رو روشن کنم کافیه؟ یا آخ ...

کیک از مرحله درست کردن تا لحظه ی آخر رو باید درست انجام بدید تا یک کیک خوب داشته باشید یک اشتباه کوچیک می‌تونه کل کار شمارو خراب کنه.اول تخم مرغ و شکر رو خیلی خوب بزنید.بعد وقتی مواد خشک رو اضافه میکنید کیک نباید خیلی هم بخوره و در حد مخلوط شدن کافیه .تو فر برقی فقط المنت پایین و دور فن رو روشن کنید دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد از اون هم به هیچ عنوان نیم ساعت اول در فر رو باز نمیکنید و از یک ربع قبل فر رو روشن میکنید که گرم باشه و به دمای ۱۸۰ رسیده باشه 

دستت درد نکنه  مرسی عزیزم امتحان میکنم😘😘🤩

راستی یادم رفت بگم برای خرید آرد حتما از آردی که لوازم قنادی ها دارند که مخصوص پخت کیک هست میگیری بعد اگر اونم یک بار الک کنی بافت کیکت بهتر میشه.امروز درست کردی خبر بده

راستی یادم رفت بگم برای خرید آرد حتما از آردی که لوازم قنادی ها دارند که مخصوص پخت کیک هست میگیری بع ...

بله همیشه از همون آرد شیرینی پزی میخرم

بافتش نرم و پفکی هستش

مرسی انشالله بعد از ظهر😅