ینی باید تو کالری نقصان باشی...کالری پایه بدنتو محاسبه کنی با توجه با وزنو قدو سن از اون مقدار کمتر مصرف کنی...باید هرروز 600.700 کالری بمونه که مصرف نکرده باشی تا لاغر شی..شکم هم فقط با رژیم تخت میشه...خیلی ملاکای دیگ هم هست...مصرف بیشتر پروتئین..هوازی..خواب خوب..استفاده نکردن از الکل و سیگار
هرروز اصولی ورز می کمم ۶ماهه خ عالی شدم باورزش ولی دوست دارم شکمم تخت تربشه زیادنیست
خب باید بیشتر وزن کم کنی دیگه تا شکمت هم تخت بشه
درواقع باید درصد چربی بدنت کمتر بشه چون معمولا خود ماهیچههای بدن که برامده نیستن که باعث تخت نبودن شکم بشن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حتی درصورت اینکه باردارشدیم و زایمان داشتیمم ماهیچه شکم برآمده یا شل نمیشه؟
من که دکتر نیستم نمیدونم
ولی فکر نکنم واسه ماهیچهها تغییر آنچنانی رخ بده
میخوای مطمئن شی خودت تحقیق کن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم