2777
2789
عنوان

به شدت تنبلم😭

475 بازدید | 42 پست

بچه‌ها دلم میخواد التماستون کنم هر طور شده کمکم کنید یادم بدید به زندگیم برسم، من خیلی خیلی تنبلم، تا حالا نشده یه کاری رو بتونم به طور مستمر و کامل ادامه بدم و تموم کنم، خونه ام همیشه ی خدا کثیفه...

گاهی میشینم گریه میکنم از دست خودم... چون به شدت تاکید میکنم به شدت دستم کنده و آروم آروم کارامو میکنم و متاسفانه اصلا فرض نیستم، از طرفی هم استخوان لگن و کمرم مشکل داره و چند ساله درد شدید دارم جوری که تا یه کم کار میکنم باید بشینم هی به استراحت

دو تا بچه هم دارم یکی دو سالو نیم یکی نه ساله خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید ده یازده ساله ازدواج کردم نتونستم یک بار خونه تکونی کنم تنهایی و ......😭😭😭😭😭😭

خیلی دارم بابت این مسأله عذاب میکشم و غصه میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم میرسه کمال طلبی! انگار به خودت زیادی سخت میگیری! با دوتا بچه واقعا کار سختیه! ضمنا برای کمر ...

جریانش مفصل شکستگیه استخوان دنبالچه داشتم و داستان های بعدش ......

وای میفهمم چی میگی من اینجوری بودم همیشه خدا خسته بودم کم خونی دارم به خاطر اون بود الان ویتامین آهن ...

کم خونی هم دارم ولی انقدر تنبلم حتی تو قرص خوردنم تنبلی میکنم🤦🏻‍♀️

منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که خونم ۹۰ درصد مواقع تمیزه چون خیلی حساسم ولی نمیتونم صبح زود بیدار شم نمیتونم برم سر کار نمیتونم برم باشگاه ورزش کنم چون خیلی زود خسته میشم اینکارارو فقط یه تایم کوتاه میتونم انجام بدم زود کم میارم

به نظرم میرسه کمال طلبی! انگار به خودت زیادی سخت میگیری! با دوتا بچه واقعا کار سختیه! ضمنا برای کمر ...

مامانم مداوم میاد خونمو میبینه دعوام میکنه و بهم غر میزنه که این چه زندگیه که داری چرا تمیز نمیکنی😟

منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که خونم ۹۰ درصد مواقع تمیزه چون خیلی حساسم ولی نمیتونم صبح زود بید ...

باز خوبه خونتون تمیزه من بزرگترین معضل زندگیم شده تمیزی خونه باشگاه اینا که اصلا نمیرم

این کلنجار رفتنِ ذهنیت با خودت شرایطت رو بدتر میکنه، بهتر نیست یه مشاوره بگیری از یه روانشناس؟

نمیدونم والا تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم که از مشاور بابت این مسأله کمک بگیرم، البته اینم بگم که افسردگی دارم