انشاالله که همینطوره و خدا بهترین راهو جلو پاتون میذاره ، منم براتون دعا میکنم ، اما به عنوان یه هموطن ، یه همزبون میخوام چندکلمه براتون حرف بزنم و به همون خدا قسم که از سر دلسوزی و خیرخواهیه ، من گاهی وقتا شبا یکی دو ساعت میام وقت میذارم و انرژیمو میذارم چونکه میدونم همهی نسل آینده و تربیت بچهها و اخلاق و همه چیشون با مادره ، دختری که از هر جهت آگاهی داره ، ده بر صفر از یه دختر تحصیل کرده بیسواد جلوتره (اینارو عینا دیدم) هرچند بعضیا بهشون برمیخوره و دلخور میشن و بعضیا حتی به جای حرف منطقی با فش دادن حرفشونو جلو میبرن ، الان یه نفر صد هزارتا به من فش بده و منم قبول کنم دو دوتا پنج تاس آیا اون شخص برنده شده؟ یا خودشو گول زده؟ در واقع من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم ، تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال :
خلاصه میگم قانون فکر کن تا برات اتفاق بیفته اگه صحت داشت الان دنیا دست خیالبافها بود!!! قانون بنویس تا برات بشه (یا یه همچین چیزی) اگه کاربرد داشت اولین کاری که نویسنده کتاب میکرد این بود که اصلا کتابشو نمینوشت که امثال ما بدونن ، خب میرفت هی خواستههاشو مینوشت!!! آخه چرا اینقد سادهاین دخترا ؟! میخوای من یه پکیج بنویسم چگونه در طول یک ماه میلیاردر شویم (قیمت یک میلیون) خب مشخصه من چگونه میلیاردر میشم ، بلانسبت شما یه سری احمق امثال منو میلیاردر میکنن (حرفام درد داره اما فکر کنید!)
یا همین قانون جذب !!! برای صحبت کردن در مورد این که ... ولش کن. ببین دوست عزیز ، هموطن! فقط یک قانون جذب وجود داره ! اسمشم با خودشه اینه که جذاب باشید! و جذاب بودن اصلا خوشگلی و آرایش نیس ، حتی شاید توی ذوق بزنه ، جذاب بودن یعنی زیبا بودن ، و برای زیبا بودن باید مجموعهای از صفات خوب رو داشت ، مثل صبوری ، صبوری ، صبوری ! عجول نبودن که داداش صبوریه !! مهربونی! وقتی صبور باشی و برای جواب دادن عجله نکنی فکر میکنی و بهترین جواب رو پیدا میکنی ، اینجوری حتی عاقل به نطر میرسی . و خیلی چیزای دیگه که اینجا جاش نیس. به جای خوندن اون کتابا صبوری رو شروع کنید . البته میتونید بگید برا خودش گفت و برید همون کتابها رو بخونید ، اما وقت و عمر و جوونی شما هدر میره نه من. شاد باشید 🙏