2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه خیلی اعتقاد داری دیگه چرا چیزی بگیم!

مگه میشه به چیزی معتقد بود قبل از اینکه در موردش آگاهی نداشت؟! الان شما باید بنویسید تشریف بیارید که از قانون جذب براتون بگم !

آقا هستم! این گناه کمی نیست!

تو ی کتاب قانون جذب خوندم نوشته بو دختر و پسر عین اهنربان

قطب های ناهمنام همدیگرو جذب میکنن

مثبت و منفی

مثل زوایای مکمل 

یکیشون از صفر تا نود داره اون یکی نود تا صد و هشتاد 

در واقع هرچی این داره اون یکی نداره

با قانون جذب میشه کسیو فراموش کرد  میدونم سوالم مسخرس واقعا دیگ داغونم نمیدونم ب کجا و چی پناه ...

بله میشه .شماازفردا یه دفتر و وخودکاروردار و ۲۱ روز روزی ۱۰ بار بنویس خدایاشکرت فراموشش کردم معجزه روببین بعد ۲۱ روز

خدایاشکرت 🩷

خب اگه خیلی اعتقاد داری دیگه چرا چیزی بگیم! مگه میشه به چیزی معتقد بود قبل از اینکه در موردش آگاهی ...

اینک گفتم اعتقاد دارم ب این ک ب هرچی فککنی سرت میاد و...

ولی قانونای اصولیشو نمیدونم اخه خیلی جالبه من کتاب راز خوندم ایشالله برم کتاب بتویس تااتفاق بیوفتد بخرم❤️همین امضام یه جور قانون جذب من هنو انجام ندادم عملمو ولی میدونم خدا بهترین راه جلوم میزاره

خدایاشکرت 🩷

بله میشه .شماازفردا یه دفتر و وخودکاروردار و ۲۱ روز روزی ۱۰ بار بنویس خدایاشکرت فراموشش کردم معجزه ر ...

ممنون عزیزم لطف کردی امتحانش میکنم انشالله جواب بده😍❤

تایپک های مفید منم تگ کنید

اینک گفتم اعتقاد دارم ب این ک ب هرچی فککنی سرت میاد و... ولی قانونای اصولیشو نمیدونم اخه خیلی جالبه ...

منم دائم تو ذهنم درحال فکر کردن و انرژی مثبت فرستادن به سوی خواسته هام هستم ولی واسه نوشتن متاسفانه تنبلیم میشه، ولی قصد دارم حتمااا شروع کنم از فردا

به قول یه نفر اگه حتی واسه نوشتنش وقت نذاری چجوری توقع داری که واست اتفاق بیوفته پس به تعویق نندازش

اینک گفتم اعتقاد دارم ب این ک ب هرچی فککنی سرت میاد و... ولی قانونای اصولیشو نمیدونم اخه خیلی جالبه ...

انشاالله که همین‌طوره و خدا بهترین راهو جلو پاتون میذاره ، منم براتون دعا می‌کنم ، اما به عنوان یه هموطن ، یه همزبون می‌خوام چندکلمه براتون حرف بزنم و به همون خدا قسم که از سر دلسوزی و خیرخواهیه ، من گاهی وقتا شبا یکی دو ساعت میام وقت میذارم و انرژیمو میذارم چونکه می‌دونم همه‌ی نسل آینده و تربیت بچه‌ها و اخلاق و همه چی‌شون با مادره ، دختری که از هر جهت آگاهی داره ، ده بر صفر از یه دختر تحصیل کرده بی‌سواد جلوتره (اینارو عینا دیدم) هرچند بعضیا بهشون برمیخوره و دلخور میشن و بعضیا حتی به جای حرف منطقی با فش دادن حرفشونو جلو می‌برن ، الان یه نفر صد هزارتا به من فش بده و منم قبول کنم دو دوتا پنج تاس آیا اون شخص برنده شده؟ یا خودشو گول زده؟ در واقع من آنچه شرط بلاغ‌ست با تو می‌گویم ، تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال :

خلاصه میگم قانون فکر کن تا برات اتفاق بیفته اگه صحت داشت الان دنیا دست خیال‌باف‌ها بود!!! قانون بنویس تا برات بشه (یا یه همچین چیزی) اگه کاربرد داشت اولین کاری که نویسنده کتاب می‌کرد این بود که اصلا کتابشو نمی‌نوشت که امثال ما بدونن ، خب می‌رفت هی خواسته‌هاشو می‌نوشت!!!  آخه چرا اینقد ساده‌این دخترا ؟! می‌خوای من یه پکیج بنویسم چگونه در طول یک ماه میلیاردر شویم (قیمت یک میلیون) خب مشخصه من چگونه میلیاردر میشم ، بلانسبت شما یه سری احمق امثال منو میلیاردر می‌کنن (حرفام درد داره اما فکر کنید!)

یا همین قانون جذب !!! برای صحبت کردن در مورد این که ... ولش کن. ببین دوست عزیز ، هموطن! فقط یک قانون جذب وجود داره ! اسمشم با خودشه اینه که جذاب باشید! و جذاب بودن اصلا خوشگلی و آرایش نیس ، حتی شاید توی ذوق بزنه ، جذاب بودن یعنی زیبا بودن ، و برای زیبا بودن باید مجموعه‌ای از صفات خوب رو داشت ، مثل صبوری ، صبوری ، صبوری ! عجول نبودن که داداش صبوریه !! مهربونی! وقتی صبور باشی و برای جواب دادن عجله نکنی فکر می‌کنی و بهترین جواب رو پیدا می‌کنی ، اینجوری حتی عاقل به نطر می‌رسی . و خیلی چیزای دیگه که اینجا جاش نیس. به جای خوندن اون کتابا صبوری رو شروع کنید . البته می‌تونید بگید برا خودش گفت و برید همون کتابها رو بخونید ، اما وقت و عمر و جوونی شما هدر میره نه من. شاد باشید 🙏

آقا هستم! این گناه کمی نیست!