2777
2789
ن عزیزم جونمو مادرشوهرم ب لبم رسوند میخوام جدا شم😔

ی ضربالمثل هست تو ما لرها

میگه خدا کنم آب دلم تو دلشون بریزه

ینی دردی رو ک هر چند سخت بمن وارد اوردن

ب خودشون برگرده

آب دلت بریزه تو دلش 

پدسسسسسسگا

ی ضربالمثل هست تو ما لرها میگه خدا کنم آب دلم تو دلشون بریزه ینی دردی رو ک هر چند سخت بمن وارد اور ...

وای عزیزم چ ضرب المثل قشنگی بخدا جیگرم تا زمانی ک اون زن ب سزای کارش نرسه خنک نمیشه😭💔از ۹ صبح میومد خونم ناهارو شامو میخورد مث برده ها جلوش کار میکردم شوهرمو یاد میداد کتکم بزنه خرجمو نده دکتر نبره یکبار اون خدا شاهد باشه نگفتم این مادرت چرا انقدر حسوده چرا دخالت می‌کنه تورو پر میکنه دید نمیتونه جدام کنه من احترامشو دارم خونم قرص و دعا گذاشت  گف میخوام بکشمش گوشیمو هم هک کرد همینا ک ب شما گفتم خدا ازش نگذره یا بدیاشو ب مادرم گوش داده تا بگه من ادم بدیم ثابتم کردم اما شوهرم از ترسش چون خونه هم ب اسم مادرشوهرمه نمیتونه بیاد دنبالم😭💔دارم دق میکنم خدایا چطور اون زن سرشو میزاره رو بالش....تو دعواها مینویسه ب شوهرم عشقم نفسم مرسی ک پشتمی😭💔خدایت پشتشو بلرزون😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چ ضرب المثل قشنگی بخدا جیگرم تا زمانی ک اون زن ب سزای کارش نرسه خنک نمیشه😭💔از ۹ صبح میوم ...

چ سلیطهههههه اس

چنسالشه خیر ندیده

اشتباه کردی احترام گذاشتی

باید مثله خودش دریده رفتار میکردی

چ سلیطهههههه اس چنسالشه خیر ندیده اشتباه کردی احترام گذاشتی باید مثله خودش دریده رفتار میکردی

بقران یبارم بی احترامی نکردم گلم خدا شاهد باشه جدم شاهد باشه اما تو گوشی با مادرم دردو دل میکردم چرا میگفتم خدا ازش نگذره مامان حریم شخصی ندارم یا شوهرمو پر میکنه اما تو روش همیشه احترام کردم تازه فامیلم هستیم هع.....اصلا این افتراش دیکه خنده دار بود واسه جدا کردنمون....شوهرمم میترسه ازش...۵۰ سالشه شوهرم تک فرزنده

بقران یبارم بی احترامی نکردم گلم خدا شاهد باشه جدم شاهد باشه اما تو گوشی با مادرم دردو دل میکردم چرا ...

۵۰ سالشه 

خب زیادم پیر نیست

شوهرت بچه ننه اس

ببین تو دنیا اینقد آدم خوب هست ک ما نخوایم ب آدمهای بد فرصت های زیادی بدیم

۵۰ سالشه  خب زیادم پیر نیست شوهرت بچه ننه اس ببین تو دنیا اینقد آدم خوب هست ک ما نخوایم ب آد ...

اره اون مث چی ازش میترسه....دیگه سپردم همشو ب خدا و حضرت ابلفض و جدم.....اگر واقعا عرضه و لیاقت زندگی داشته باشه همونطور ک خودکشی خودزنی کرد تا بهش بله گفتم همونطورم بدستم میاره تو روی اون زن وایمیسه....اگرم ک نه با تموم دردایی ک تو سینمه تموم میکنم زندگیمو باهاش چون دیگه نمیتونم و توان ندارم واقعیت مادرش خیلی بهم ظلم کرده....

بخدا این مرددرست بشو نیست ولش کن

ن نمیشه عزیزم درست میشد ک تو این دو سال نامزدی و یسال عروسی میشد....یبار پشتم وایساد اونم قبل نامزدی بود دوست بودیم مادرش جلو چشم با چک زد صورتش انقدرم گریه کرد تا دو روزم باهاش حرف نمیزد چنین مادر بد ذاتیه خدا ازش نگذره