الان از کجا بیارم ای خدااااا.چه شانس بدی دارم من..مسافران هستم اصن روم نمیشه برم دستشویی
خب کار دیگه ای ازت بر نمیاد بالاخره باید یه چیزی بخری بخوری تا مشکلت حل بشه، این روغنو هم حتما باید دستشویی دم دستت باشه چون اگه عمل کنه نمیتونی خودتو کنترل کنی اصلا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند سال پیش یبوست شدید داشتم طوری ک سفت و سنگ شده بود چند هفته تخلیه نکرده بودم و وقتی فشار میدادم اب زرد ازم دفع میشد ولی خود مدفوع بشدت سفتو بزرگ بود و یکم اخرش خونی بود بعد از تخلیه و یه درد عمیق اومد بعد از اینکه تخلیه کردم
عزیزم تنقیه کن ناشتا آب زیاد بخور من بعد زایمان اینطوری شدم بستریم کردن ۲ روز ۹ روز نرفته بودم نمیدونم اززایمان بود یا نع حس دسشویی نداشتم برامن آب ولرم جوابگو و به خودت موقع دسشویی آب ولرم بگیر تا راحت بتونی بری
منم به خاطر پای شکستم که رو تخت مونده بودم به شدت یبوست شده بودم در حد اومدن خون و اینا مردم و زنده شدم یه دکتر جراح عمومی اینارو برام نوشت معجزه کرد برام
قرص بیزاکودیل دوروز در میان دو عدد باهم و شربت هیدروکسید منیزیم روزی سه بار هربار دو قاشق غذا خوری
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....