2777
2789
عنوان

کی بود این؟

103 بازدید | 8 پست

همون شهیدیو میگم که گفتن صداش کنی حتما کمکت میکنه العان دارم گریه میکنم با اهنگ غمکین یاد این افتادم نمیدونم کی بود بگید لطفا یا کسی که میدونه رو تگ کنید باید ازش بخوام منو به ارزوم برسونه میگن اون نه نمیگع کمک میکنه به امام رضا و امام حسین و فاطمع زهرا و رقیه و علی اصغر و خدا و همهی همه رو زدم مسی فعلا فعلا کمکم نکرده شاید این شهید زودتر به ارزوم رسوندم دیگ تاقت ندارم

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
منظورتون شهید ابراهیم هادیه؟! 

نمیدونم کیه چی گفتن ایشون گفتن که اگ صدام کنی کمکت میکنم؟

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کیه چی گفتن ایشون گفتن که اگ صدام کنی کمکت میکنم؟

همه شهدا کمک میکنن باهاشون حرف بزن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

اسم شهیدی که خواستی شهید سجاد زبر جد هست

شهید مدافع حرم سرچ کن گوگل گفته من رو برا حاجاتتون واسطه قراربدید .

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
 اسم شهیدی که خواستی شهید سجاد زبر جد هست شهید مدافع حرم سرچ کن گوگل گفته من رو برا حاجاتتون و ...

مممنونم واقعا خیلی داره گره توی ارزوم میوفته فق دیک معحزه میخواد کارم شده گریه گریه گریه خدا ماجزه کنه و بشه همش گره توش میوفته 

ای خدا کمکم کن این مهم ترین ارزومه

مممنونم واقعا خیلی داره گره توی ارزوم میوفته فق دیک معحزه میخواد کارم شده گریه گریه گریه خدا ماجزه ک ...

گلم انشاله که خدا حاجت دلت رو بده برا گره گشایی در زندگیتون سوره آیةالکرسی .فلق و ناس .و توحید خیلی موثره منم فردا برای نیتت دعای معراج و ۱۴ تا صلوات میفرستم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گلم انشاله که خدا حاجت دلت رو بده برا گره گشایی در زندگیتون سوره آیةالکرسی .فلق و ناس .و توحید خیلی ...

ممنون گلم زحمت دستت خیلی ممنونم 

میخونم خیلی نذرم زیاد کردم که بهش رسیدم ادا کنم ولی اصن انگاری نمیشه که نمیشه هیچ راهی نیست که براورده شه اصن ولی من از خدا معجزه میخوام میدونم بزرگترین درخواستمو زمین نمیندازه میدونم حضرت فاطمه زهرا اولین چیزی که ازش خواستمو بهم میده ولی چجوری رپ نمیدونم چون دیگ واقعا راهی نی