2777
2789
عنوان

طلاق

182 بازدید | 16 پست

سلام

دوستانی که جدا شدن ممنون میشم راهنمایی کنید

من درخواست طلاق دادم رای طلاق تو دادگاه بدوی و تجدید نظر به نفع من صادر شد و حالا از دیوان عالی رای اومده که رای ابرام شد، یعنی تایید شده رای های قبلی درسته؟ 

حالا مرحله بعدی چیه؟ باز باید منتظر ابلاغیه باشم؟ چون الان از یه وکیل سوال کردم گفت ممکنه رای به نفع تو باشه ممکنه نه 🙄

سلام 

حقیقت اطلاعی راجب سوالتون ندارم..

ی سوال دارم  میتونید راهنمایی کنید..

شما وکیل گرفتید یا ن

کسی بخواد طلاق بگیره خودش میتونه پیگیر کارش باشه یا حتما باید وکیل داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  نه من وکیل نگرفتم خودم اذر ماه اقدام کردم

ممنونم🙏❤️❤️

ی شخصی میخواد طلاق بگیره گفته وکیل خوب براش پیدا کنم

منم گفتم وکیل فایده نداره خودت اقدام کن

نمیدونم درست گفتم یا ن

ممنونم🙏❤️❤️ ی شخصی میخواد طلاق بگیره گفته وکیل خوب براش پیدا کنم منم گفتم وکیل فایده نداره خودت ا ...

بستگی داره برای طلاق اگر ادله کافی داشته باشه وکیل فقط پول هدر کردنه، شوهر من برای اینکه اذیتم کنه و طلاق نده وکیل گرفته بود، اما تو هیچ مرحله ای موفق نشد 

بستگی داره برای طلاق اگر ادله کافی داشته باشه وکیل فقط پول هدر کردنه، شوهر من برای اینکه اذیتم کنه و ...

باهاتون موافقم وقتی میری وکیل بگیری وکیل های هر دو طرف دلخوشی میدن ک طرفت محکوم میکنیم بعد آخر کار میبینی 

ی پول مفت گرفتن و میگن نشد

میتونم بپرسم ..شما دلایلتون چی بود و الان موفق شدید یا خیر

بله موفق شدم از هر سه دادگاه رای آوردم، من نامه پزشکی قانونی داشتم طرفم سابقه کیفری داشت زدو خورد کرده بود، به رای قاضی توجهی برای گرفتن خونه مستقل نکرد و دو سال و نیم زندگی جداگانه داره، هرچند تمام مخارج خونه و زندگی رو نفقه ء اینها رو پرداخت میکنه اما خب حکم منزل رو اجرا نکرد تا من تمکین کنم منم حدود سه سال فرصت دادم اما کوتاه نیومد

بله موفق شدم از هر سه دادگاه رای آوردم، من نامه پزشکی قانونی داشتم طرفم سابقه کیفری داشت زدو خورد کر ...

اوکی دمت گرم خودت مرد هستی...

این طرفش سابقه چیزی نداره

فقط خرج خونه نمیده آماده کرده میاد میخوره

هزینه دوتا بچه رو نمیده از خوراک گرفه تا پوشاک 

فحاشی و کتک کاری میکنه 

البته ب گفته خودش من خبر دقیق ندارم

ی عیب دیگه هم میگه داره با اون موفق میشه ولی ثابت کردنش مشکل هست..

در کل ممنونم لطف کردی وقت گذاشتی ..

اوکی دمت گرم خودت مرد هستی... این طرفش سابقه چیزی نداره فقط خرج خونه نمیده آماده کرده میاد م ...

خواهش میکنم، شیش ماه خرجی نده خیلی راحت میتونه جدا شه، همچنین وقتی کتکش زد بره کلانتری نامه بگیره بره پزشکی قانونی، دوتا سه تا نامه پزشکی قانونی داشته باشه کافیه برای طلاق 

باید هرماه یه مقدار بریزه به حساب زنش، وقتی نریزه یعنی نمیده همچنین یه استشهاد و چند نفر شاهد داشته ...

سلام ..اوکی بهش بگم ببینم چیکار میکنه 

ممنونم خیلی لطف کردید..

انشاالله هرچه زودتر مشکل شماهم حل بشه..